writing-img

Sramota...

clock-img

02.12.2004, 16:48

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Danes je imel moj:duda: pregled v porodnišnici Lj, ker je bil nedonošenček. Močno sem bila prepričana, da imava pregled ob 13.50 in ko smo prišli tja nas je sestra le začudeno gledala, ko sem pogledala na kartonček sem pa videla, da je bil pregled ob 10.20. Me je bilo tako sram saj sestra je bila prijazna pravi, da se to lahko vsakemu zgodi...jaz sem si pa mislila ja ampaka zakaj moram biti jaz med njimi:)-. No in čakava na naslednji pregled na srečo ni tako pomemben.

clock-img

02.12.2004, 16:58

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

:ups::ups:

clock-img

02.12.2004, 16:58

clock-img

Anonimen

Kimi:love:duša moja pa saj nisi edina.Ti si se samo za par ur zmotila jaz pa za cel mesec:ups:Pa Katja tudi že:)-:)-Kako si kaj pa pikec?Je vse OK z vami?
Lep siv deževen pozdrav:morje:Neva:morje:

clock-img

02.12.2004, 17:07

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ja Neva z vsemi je ok. Pa z vami ste še živi in zdravi...sem bol na računalnik ciljala sem slišala da je v slabem stanju:)-

clock-img

02.12.2004, 17:20

clock-img

Anonimen

:((:((Ja vsak hip lahko mrkne:((Je že Katja gledala oglase in je našla enega ki je močnejši od te stare škatle za 10.000.Saj vem,da bo spet star bo pa vasj dočakal naše boljše dni,da si bomo novega kupili:)-:)-:)-
Neva:rozica:

clock-img

02.12.2004, 18:02

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ne se sekirat. Jaz sem enkrat Tejo peljala na UZ glave en mesec prehitro. Je tam pisalo 19.2., jaz pa sem prebrala 19.1. Se gzgodi.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

02.12.2004, 21:32

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

hehehe, je bilo pa to že s kakim namenom. Mogoče si se ognila prometni nesreči. Jest vrjamem v tako usodo, da je vsaka stvar za neki dobra :)!!

:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem