writing-img

Srečanje nedonošenčkov v Mostecu

clock-img

28.05.2007, 22:22

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

A pride kdo to soboto v Mostec? Ljubljanska EINT spet pripravlja mega zabavo za naše nedonošenčke.
Bi prav rada spoznala še kakšno družinico z malim borcem. user posted image

No mi bomo sigurno tam, če le ne bo kakšnega dežja.

clock-img

28.05.2007, 22:44

clock-img

daria78

pencil-img

166

Zanima me, če moraš biti član kakšnega društva ali kaj podobnega, če se hočeš udeležiti tega piknika. Letos še ne, drugo leto pa bomo že dovolj veliki za tako žurko. user posted image

clock-img

28.05.2007, 22:51

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Mislim da ni pogoj da si član društva, ker so vabljeni tudi vsi sorodniki in prijatelji (tudi  user posted image ) naših nedonošenčkov.

Čeprav mi z veseljem vsako leto plačamo članarino pa še kaj zraven damo Društvu za pomoč prezgodaj rojenih otrok, ker so vsi na EINT (ki je ustanovitelj tega društva) toliko naredili za našo Leo, da jim vsega nikoli ne bomo mogli dovolj poplačati.

Torej se vidimo.

clock-img

29.05.2007, 08:18

clock-img

Janya

pencil-img

547

Mi verjetno pridemo, se pravi, če ne zbolimo do takrat ali pa bi padal dež.

clock-img

29.05.2007, 08:27

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Seveda,razen če ne bo tako kot lani-dež.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

29.05.2007, 09:00

clock-img

cofka

pencil-img

59

Zdravo!
Tudi mi pridemo z našo 5 let staro nedonošenko. Upam da bo lepo vreme in da bo super.user posted image user posted image user posted image javascript:void(opener.AddText('[sm\=smiley2.gif]')); self.focus();
Se vidimo!

clock-img

29.05.2007, 20:47

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Lani je blo grdo vreme, letos pa smo prehlajeni, sicer ni panike, ampak čez gvišno ga pa ni!
Vsi, ki boste šli pa uživajte 100/H!!!

clock-img

29.05.2007, 21:32

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Mi bomo po vsej verjetnosti šli če ne bo grdo vreme.

clock-img

02.06.2007, 19:22

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Mi smo bili. Kdo je še bil?

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

02.06.2007, 20:30

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Nismo šli, ker je David po kosilu potegnil za dve uri (kot da bi vedel, da hočemo nekam it), pa pri nas je še dež padal.

clock-img

03.06.2007, 10:49

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Zdravo!
Tudi mi smo bili z našo 5 let staro nedonošenko in njeno 2.5 let staro sestrico. Uživale so obe, mi tudi, je super tako kot vedno. Vreme tudi zdržalo.

V glavnem super in upamo, da se drugo leto spet srečamo.
LPuser posted image user posted image

clock-img

03.06.2007, 21:49

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Mi pa nismo šli  user posted image  user posted image  user posted image

Verjetno se bom do naslednjega leta sekirala zarad tega. Me je zjutraj sestrična iz LJ klicala, da pri nih že od 7h zjutraj fulll dežuje in da je čist črno. Seveda nismo šli user posted image   Sicer mi je potem ob 11h sporočila da je nehalo padat ampak se nekako nismo več odločili, da bi šli. Zdaj mi je pa takoooooo žal. user posted image  

Drugo leto pa .....  eh, sploh ne bom nič rekla, da ne bo spet podobna katastrofa kot letos! user posted image

clock-img

05.06.2007, 13:46

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Jaz sem po TV zasledila reportažo o tem srečanju v Mostecu. Zelo lepo je videt vse te otročičke, kako so veseli in zdravi. Najlepše pa mi je bilo to, sem kar jokala zrave, da so to OTROCI POSEBNEGA BOGA. Borijo se že v mamičinem trebušku, potem, ko pridejo na svet je za njih spet ena velika borba, da preživijo, skratka res so pravi borci. In lepo se mi zdi, da se vsako leto ti otroci in starši srečajo, se veselijo in preživljajo lepe trenutke skupaj.

Lp

clock-img

07.06.2007, 23:36

clock-img

atina74

pencil-img

25

Tudi mi smo bili na pikniku. Če ste gledali reportažo na POP-u, potem ste videli tudi našo malo "pikico" z imenom NIKA. Že takrat je bila prava borka in še danes je, skratka punca in pol. Čez dober mesec bomo upihnili že drugo svečko user posted image user posted image . Upam, da se prihodnje leto spet vidimo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem