cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Srečanje z Aljčo!!!!!!!

clock-img

03.05.2005, 19:18

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pozdravljene!!!!!!!

No punce končno em spoznala našo Aljoč,tako da si jop lahko predstavljam kaka ženska je,fletna prijazna o njej imam res njalepše mnenje,res bi jo tudi fve morale spoznat kar v živo!!!!!
Sve se pa zmenile in ob :kava::kava: klepetale več kot eno uro,da bo čez slab mesec prišla k meni za vikend z svojo familjio,da bomo mal žurale in takrat bom prosila Anitko,da nam bo zrihtala srečanje v MS,če vam je seveda prav saj res želim da se spoznate z Aljoč mojo najboljšo frendico iz foruma,le škoda da je mal daleč od mojega kraja :((:((:((.
Aljča vesela sem zate,držim ti pesti za ponedeljek,ti pa meni kar za petek,da bo vse ok na uz,in da čimprej dobim termin za dr.Kovačevo.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

03.05.2005, 20:18

clock-img

aljča

pencil-img

855

:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:men je tolk.....sej jest sem tud neki napisala ampak kar pod svojo temoJUUHHHUUUUU,upam Mojca da boš šla še brat.Mi je žal da nisem nove teme odprla ampak sem bla tolk zmatrana ko sem pršla domov,pa še čist sem se skuhala ko goveja juha;);)nimam klime:(:zmeden:.Meni je bilo tud lepo in v lepem spominu mi bo ostal ta 3.5.2005.:rozica:
Alja:metulj::metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem