cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Srečna sem )))

clock-img

28.04.2005, 18:45

clock-img

gordy

pencil-img

65

Punce, moram vam povedati ))) Sem sicer isto napisala že na Med.over, a upam, da ne boste hude, če ponvim še tukaj )))
Prejšnjo nedeljo sva tudi midva ugledala dve modri )))
Tako srečna še nisem bila!

Sem hotela nekaj časa zase zadržati... Glede na to, da je kar nekaj časa trajalo (skoraj dve leti...). Ampak je naneslo tako, da sem v soboto morala povedati... Zakrvavela sem in noč preživela v bolnici... UZ pregled je pokazal 5 mm veliko vrečko. Ploda seveda še ne, je bilo prezgodaj... Ker je bilo tako kmalu in ker se je stanje popolnoma umirilo, sem že naslednji dan šla domov, za spremstvo pa dobila Dabostron...

Vsake toliko se mi še malo sesuje svet, ko zakrvavim, ampak se hitro umiri, poleg tega je pa tako malo, da iskreno upam, da bo vse v redu...

Bo pa jutri šele polnih šest tednov od zadnje M, tako da se zavedam, da je še vse možno...

Kljub vsemu sem pa zdaj mirnejša. Zanosila sem, naravno, čeprav sem bila že na začetnih pregledih zaradi zdravljenja neplodnosti. In zdaj se ne bom več spraševala, če sploh lahko... Vem, da lahko ))) In to me potolaži ob vsakem močnejšem krču, ki se občasno pojavi...

V sredo imam pregled in upam, da bom takrat imela priložnost videti najinega otročka ))) Resnično upam, da bo vse OK )))

Držim pesti!
Zase in za vse vas!

LP!
Gordy

clock-img

28.04.2005, 18:50

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Cestitam Gordy!:bravo:
Zelim ti vse najboljse in VELIKO POCIVAJ, da bos tvojim :duda: vse OK!

clock-img

28.04.2005, 18:56

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Gordy, prav je, da si srečna in vem, da te skrbi, ampak več kot pazit nase zdej ne moreš. Poskusi se čimbolj sprostiti in se veselit vajine pikice, pa čeprav se je še ne vidi:)

Držim pesti, da se bo zasidrala in ostala dokler ne bo tako velika in močna, da jo boš končno lahko stisnila k sebi:rozica::rozica::rozica:

Tudi sama se nova srečka:nosecka: še malo bolj sveža kot ti;)

Želim ti, da bi bilo vse lepo in prav:rozica: Pa ČESTITAM!!!! TUDI ATIJU!:):):)

Tinka

clock-img

28.04.2005, 19:22

clock-img

aljča

pencil-img

855

Vesela sem zate in ti želim:angel:9nebesa:duda::nosecka:in da boš pridno počivala,da bo vse tako kot mora biti.:rozica::muca::rozica::muca:
Lep pozdrav Alja:metulj::metulj:
:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

clock-img

28.04.2005, 19:32

clock-img

Skye

pencil-img

3190

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:za :modri::roza:

in

:angel::pujs::angel::pujs::angel::pujs::angel::pujs::angel::pujs:da boš v sredo zagledaka svoj zakladek

clock-img

28.04.2005, 19:58

clock-img

marrusa

pencil-img

230

Čestitam!
Želim ti veliko lepih trenutkov :bravo::bravo::bravo:

clock-img

28.04.2005, 19:59

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

:bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska::bravo::miska:

clock-img

28.04.2005, 20:01

clock-img

Anonimen

Ja no ste videle..vse se da sam počakat na svoj cajt je potrebno....

Iskrene čestitke Gordy oziroma obema za novega člana družinice:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::love::love::love::duda::duda::duda:

clock-img

28.04.2005, 20:11

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::bravo::bravo::bravo:

clock-img

28.04.2005, 20:44

clock-img

tia

pencil-img

969

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo:

clock-img

29.04.2005, 00:29

clock-img

Pikipoki

pencil-img

203

Čestitke!:bravo::bravo::bravo: in še velik šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate!

LP

clock-img

29.04.2005, 08:15

clock-img

gordy

pencil-img

65

Punce, najlepša vam hvala ))) Za vse lepe želje in vaše tople misli )))

Sicer grem še vedno s strahom na wc, če me prej kak močnejši krč zagrabi, a upam, da bom kolikor toliko mirna dočakala pregled v sredo... In seveda dobre informacije o :duda: na njem )))

Držim pesti za vse, ki greste za mano, da boste čimprej tako srečna ))) in za vse ostale, da bo vse tako, kot mora biti )))

LP!
Gordy

clock-img

29.04.2005, 09:08

clock-img

girly

pencil-img

951

:)-:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :)-

lepo,da si se odločila in lepo novico o :nosecka: delila tudi z nami. jst mislim nate in verjamem, da se bo vse dobro končalo. ti samo počivaj, tabletke papaj in nič dvigovat pa boš vidla,da bo s tvojo :duda: vse vredu, še posebno, ker sem prosila :angel::angel::angel::angel::angel: naj te čuvajo

pa lep dan ti želim :muca:

clock-img

29.04.2005, 10:21

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Čestitam in ti želim vse dobro v :nosecka: in s tvojo :duda:.
:rozica::rozica::rozica:

clock-img

29.04.2005, 11:13

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

:bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda::bravo::rozica::duda:

Lepo nosečnost ti želim :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

29.04.2005, 11:28

clock-img

Anonimen

Cestitke!!!:bravo::bravo::bravo:

Lepo, mirno in zdravo nosecnost!:duda:
:rozica::rozica::rozica:

clock-img

29.04.2005, 12:07

clock-img

SilvijaM

pencil-img

8

:bravo: za :roza:. Močno močno držim pesti. Sama bom verjetno svojo pikico prvič videla v torek :bravo:, saj je bila sedaj še premajhna. Ampak že sama misel na to, da nekaj raste v meni mi daje takšno moč in upanje, da vem da bo vse ok MORA biti. Tako tudi pri tebi, veš. Nikar obupati, ampak uživati 9nebesa in misliti na tvojo lepo :duda: ki raste v tebi.

clock-img

29.04.2005, 20:52

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesaISKRENE ČESTITKE MAMICI IN ATIJU IN SEVEDA TUDI :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

29.04.2005, 21:11

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Gordy čestitke!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pa lepo nosečnost ti želim in zdravo :duda:

:pika:

clock-img

30.04.2005, 12:17

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem