writing-img

Srečno...

clock-img

23.01.2008, 16:09

clock-img

SAFIRA

pencil-img

73

... veselo, zdravo in zadovoljno novo letooooooooooo..........user posted image user posted image user posted image

Letos še nisem nič napisala, nič voščla..... ker sem se malo domaknla......... preveč napeto......... no pa sem zdaj nadoknadla.

Zaj pa morem vse za nazaj it prebrat...user posted image

Pri meni je vse po starem, razen to, da grejem user posted image user posted image  - pingvina. Včeraj sem imela transfer. 4 zamrzjenci, tri odmrznil, dva preživela, 2 vstavili, ostal še en pingvin.

Če se zamrzjenci ne bodo prijeli, pa sem že tui dobla s konzilija po čudežnih 5 mesecih pošto, da lahko začnem z inekcijami, takoj ko porabim pingvine.

Drugače pa je gužva v službi, tako da se z user posted image  sploh ne obremenjujem več........... KO BO ... BO!

Pa lep pozdrav!

safira

clock-img

23.01.2008, 16:32

clock-img

julija30

pencil-img

267

Pozdravljena safira

Joj kako lepo, da greješ pingvinčka in celo dva! Čestitam. Želim ti vse naj, naj.

Zanima me kako je potekal transfer pingvinčkov, ker imam tudi jaz v petek transfer enega pingvinčka, upam, da me bo razveselil in preživel odtalitev in potem seveda ostal tam, kjer mora.
Ali moraš počivati? Ali si imela naraven ciklus?
Kateri postopek je že za tabo?
Jaz sem lani v oktobri imela prvi ICSI.

Res ti želim vse lepo .

clock-img

27.01.2008, 08:30

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Safira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim oglasi se kaj!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

27.01.2008, 12:33

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

SAFIRA, veliko sreče in zdravja v novem letu tudi tebi (pa čeprav šele sedaj, enako velja user posted image ). Poleg tega pa ti želim, da se ob pingcvinčka primeta in bosta imela prelepa user posted image user posted image , vsak v svojem naročju. srečno. user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2008, 20:58

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pozitiven rezultat čez dva tedna.

clock-img

28.01.2008, 12:30

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

SAFIRAuser posted image to so pa res lepe novice.Čestitam in ti želim lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

28.01.2008, 12:32

clock-img

emaa

pencil-img

7450

user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2008, 12:36

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

ups,sem bolj na hitro prebrala,a vseeno čestitke in seveda držim pesti da se user posted image user posted image  primeta,pa srečno!

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

28.01.2008, 23:16

clock-img

Anonimen

Držim pestke, da jeuser posted image user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem