writing-img

Srebrni uhani

clock-img

26.05.2013, 08:40

clock-img

emily1980

pencil-img

54

Zanima me ali katera ve kdaj lahko hčerki damo srebrne uhane? Stara je 4,5let in prebodene ušesa ima že eno leto,ker rumenega zlata ne more nositi ima sedaj iz belega zlata. Zaželela si je drugih uhanov lepših,ker te so čist navadni okrogli in pa še majhni so ji...

Zato me zanima ali ji že lahko dam srebrne uhane?

clock-img

26.05.2013, 08:48

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

lahko ji daš karkoli, samo opazuj reakcijo (na srebro je lahko ravno tako alergična), pa glej, da nimajo dodanega niklja, ki je zelo alergen. čim se pojavi kakšna rdečica, izcedek, srbenje - potem moraš zamenjat in ugotovit, kaj je vzrok... jaz sem si ponavadi razkužila okolico (medicinski alkohol) in zamenjala uhane.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 26.5.2013 8:49:54 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

26.05.2013, 09:40

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

obstajajo tudi zelo lepi medicinski uhani, tako da raje kot srebrne predlagam medicinskeuser posted image

clock-img

26.05.2013, 12:31

clock-img

BellaB

pencil-img

410

Al pa iz jekla. Se slisi malo grobo, ampak so podobni srebrnim, pa tud oksidirajo ne, kakor oksidira srebro. Obstaja pa tudi zlat nakit brez niklja.

clock-img

26.05.2013, 12:34

clock-img

emily1980

pencil-img

54

pa se lahko medicinski nosijo skoz? Ni jih potrebno dati ven po določenem času?

clock-img

26.05.2013, 13:37

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: emily1980

pa se lahko medicinski nosijo skoz? Ni jih potrebno dati ven po določenem času?

Preverjeno lahko, naša jih ima že skoraj 3 leta, take lepe modre rožice s kamenčki, težko veš da so medicinski.

clock-img

26.05.2013, 14:48

clock-img

emily1980

pencil-img

54

Ja tudi naša je imela takšne modre rožice z kamenčki zeelo so lepi ampak smo ji jih ven uzel,ker smo mislili,da morajo ven.... Kaj pa ,če jih dam nazaj bi bilo kaj narobe?

clock-img

26.05.2013, 15:45

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: emily1980

Ja tudi naša je imela takšne modre rožice z kamenčki zeelo so lepi ampak smo ji jih ven uzel,ker smo mislili,da morajo ven.... Kaj pa ,če jih dam nazaj bi bilo kaj narobe?

očisti z alkoholom, mečico in uhan in daj nazaj, naša jih ima skoraj 3 leta in nimamo nobenih težav, smo jih pa obdržale po priporočilu zlatarja.

clock-img

26.05.2013, 19:49

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

medicinski uhani so dejansko iz kirurškega jekla, ki je potem prevlečeno bodisi z rumenim ali z belim zlatom. morajo pa zadostiti zahtevam po čistosti vseh uporabljenih kovin (torej samo določen - minimalen - odstotek kontroliranih primesi). seveda jih lahko nosiš tudi stalno, ni pa po tem nobene potrebe, sploh če se je rana lepo zarasla in se ne pojavljajo izcedki in alergije.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem