writing-img

Sredstvo proti potenju

clock-img

17.03.2009, 13:47

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Pozdravljene! Imam veliko težavo s potenjem - samo podpaske, imam dopoldan v službi že po uri ali dveh fleke premera 5 cm, in je zelo neugodno,ker delam vseskozi med ljudmi. Higiena je redna, nimam preveliko TT, to se mi dogaja ne glede na moje psihično stanje. Poskusila bom s prenehanjem pitja kave - prosim, nujno mi povejte, kaj predlagate od deodorantov, da preprečujejo potenje. Že nekaj let uporabljam lidero, očitno je čas za zamenjavo. Hvala za pomoč, bejbe.

clock-img

17.03.2009, 13:53

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Uporabljam Vichyev deo v sticku (v lekarni), s turkizno kapico, naj bi se uporabljal na 5 dni, jaz ga po potrebi, včasih večkrat, včasih redko, se je po uporabi le tega problem zelo zmanjšal. Vidiš ti imaš po uri, dveh fleke, jaz sem prišla izpod tuša, se obrisala, oblekla, pa sem že imela potne fleke. Zdaj pa lahko oblečem karkoli. Pride okoli 10€ eden, jaz ga imam tam nekje pol leta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem