writing-img

Stajica - ograjica

clock-img

30.12.2007, 09:53

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Iščem šestkotne stajice oz. ograjice z vrati za našega malčka, pa nič ne najdem (smotka) user posted image A ima katera kakšen link, kjer bi lahko malo preverila velikosti, cene idr.?

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

30.12.2007, 14:44

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V arielu so jih imeli.user posted image

clock-img

30.12.2007, 18:28

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

jaz sem jo vzela tukaj
http://www.bambinoworld.eu/Laufgitter/Deluxe-hexagonal-Playpen-BAMBINO-WORLD-new::6.html
user posted image user posted image user posted image

ampak tako:
user posted image

ta nasa je sestavljena iz 8 kosov in uporabis jih lahko od 4-8, kot stajico ali kot ograjo user posted image notri ali zunaj... evo nase princeske v alkatrazu
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

30.12.2007, 20:18

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Tinaaja tele se mi zdijo pa super. Kolk približno pa so velike? Podatka ne najdem, iz slike pa ne znam ocenit. Kolk približno je dolga ena stranica?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

30.12.2007, 23:28

clock-img

Rivi

pencil-img

2299

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Tinaaja tele se mi zdijo pa super. Kolk približno pa so velike? Podatka ne najdem, iz slike pa ne znam ocenit. Kolk približno je dolga ena stranica?

Mene tudi to zanima...če lahko napišeš.

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

clock-img

31.12.2007, 16:53

clock-img

andrejka75

pencil-img

33

Tudi mene zanima dimenzija stranice in kako si jo naročila a prek net-a? Se mi zdi zelo fajna.

clock-img

31.12.2007, 17:23

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Tinaaja, mene pa tudi zanima, če je to tolk stabilno, da se ne podere, ko se otrok dviguje v stoječi položaj.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

31.12.2007, 20:45

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Dolzina vsakega dela je 1m. Mi2 sva vzela 8m ( http://www.bambinoworld.eu/Schutzgitter/BAMBINO-WORLD-room-divider-SUPERGIANT-XXL-max-780-cm::26.html ), ker je vseeno v prierjavi s slovenskimi ugodno in po zelji in potrebi pac sestavljas. Glede stabilnosti ni panike, zato ima une podstavke, Brina se skoz gor postavlja, pa tud enkrat se nisem niti pomislila na to.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem