writing-img

Stara oblačila - smrad

clock-img

27.03.2007, 19:26

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Pozdravljene!

Rabila bi en nasvet.

Zdaj kos em noseča, je mami privlekla na plano iz kleti ogromno otroških oblekic, ki pa sem jih nosila še jaz- torej so zelo stara in s tem tudi smrdijo po vlagi in še marsičemu. Ko ta oblačila operem, je notri še vedno ta vonj. Ima katera kakšen nasvet kako se rešiti tega vonja...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

28.03.2007, 23:33

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Zjutraj oblekce namoči v vodo, ki si ji dodala kis ( najboljš v banji ), vsako uro premešaj. Popoldne izperi v pralnem stroju, brez praha. Nato pa nnormalno operi z prahom in mehčalcom, pa ne pretiravat z mehčalcom.user posted image . Pravijo, da to deluje

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

29.03.2007, 09:56

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Hvala. Bomo sprobal...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

29.03.2007, 23:19

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Sicer ne vem kaj boste s starimi oblačili ampak po mojem bi bilo fajn, da jih prekuhaš v veliko praška na dolgem programu in dodaš veliko mehčalca. Po možnosti daj sušit v sušilec ali pa ven na štrik.
Če to ne bo pomagalo pa morda v kakšni kemični čistilnici vprašaj za nasvet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem