writing-img

Staro zlato

clock-img

04.11.2007, 10:34

clock-img

ona

pencil-img

3685

Doma imam kar nekaj starega zlata,ki je vse polomljeno in že staro.rada bi vse to nesla nekam in kaj drugega vzela ven,pa me zanima  kje to zlato najbolj ugodno zamenjajo oz. kje bi največ dobila za to.
Sem že gledala na naših koncih a so mi za en lep kupček,ki je dost vreden ponudili 10€,kar ni nič.
A je kje kakšna zlatarna,ki to vzame noter in dobro obračuna?Mogoče kje v Italiji?
Hvala za info!

clock-img

04.11.2007, 11:04

clock-img

Anonimen

Staro zlato res ni nič vredno. Vsakič manj. Men so tud ponujali okol 15 € , pa sem nesla kar nekaj tega. Prstan, verižico, zapestnico (vse je bilo poškodovano). Najbolje je pretopit v kakšen prstan, pa še nekaj dodaš.

clock-img

04.11.2007, 14:48

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

najboljše je če neseš kakšnim ne vem kako se naj izrazim. Polno zlatarn imajo vsaj v Mb- oni ti bodo menjali za kaj novega pa nekaj doplačaš.

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

04.11.2007, 14:48

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

Albancem

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

04.11.2007, 16:43

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Moj mož je zlatar (in na žalost ni Albanec,ampak  Slovenec). On vzame zlato notri,oz. za v predelavo. Za več inf. ga boš morala sama kontaktirati. V glavnem s predelavo dobiš za zlato več,kot bi ga prodajala. To pomeni,da daš zlato notri in vzameš drug izdelek ven ,seveda s doplačilom.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

04.11.2007, 16:43

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Jaz sem nesla v Močnika v LJ, in so mi rekli, da dajo 8€ za g če vzamem kaj drugega, oz. 6€ če prodam. Cena je slaba samo nimaš kaj. Samo jaz sem odnesla ene 4 prstane in eno tanko zapestnico pa so mi naračunali ~70€. 

clock-img

04.11.2007, 18:24

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Moj mož je zlatar (in na žalost ni Albanec,ampak  Slovenec). On vzame zlato notri,oz. za v predelavo. Za več inf. ga boš morala sama kontaktirati. V glavnem s predelavo dobiš za zlato več,kot bi ga prodajala. To pomeni,da daš zlato notri in vzameš drug izdelek ven ,seveda s doplačilom.

nič slabega nisem mislila s tem, le to sem hotela rečti da se da z njimi bolj zmenit

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem