writing-img

Ste že dobile izračun za preteklo leto

clock-img

16.01.2008, 15:57

clock-img

Anonimen

Do 30. januarja je potrebno oddati za dohodnino za vzdrževane družinske člane. Kako naj vem, komu se bolj splača, če pa še nisva dobila za leto 2007 izračun od podjetij, koliko sva dobila plače. Kako si ve izračunate ali boste oddale na blef ? Lp

clock-img

16.01.2008, 16:11

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Saj pa imaš plačilne liste, tam ti piše vse, tudi akontacija dohodnine. Nato greš na e stran od dursa in si zračunaš. Al pa vtipkaš izračun dohodnine 2007 v internet in ti vrže ven informativne izračune.

clock-img

16.01.2008, 16:20

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Jaz sem tudi plačilne liste "obdelala"user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

16.01.2008, 16:29

clock-img

Anonimen

Če so pa noge dobili. Plačilni listi, mislim od moža. Pa mojega enega tudi ni. Mož ima pa še tako različno plačo, da tudi približno ne morem usekati. Ajoj! user posted image Kakšna ve, če se je mogoče vseeno potem še pritožiti, čeprav se sedaj odda, ali je to dokončno, če oddaš do 30 . januarja. Sem pisala tudi na DURS pa pričakujem od njih odgovor. Lp

clock-img

16.01.2008, 19:38

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Meni je tudi sfalil en plačilni list, pa sem danes to uredila. Enostavno- v računovodstvu rečeš, da ti dajo fotokopijo, saj imajo oni tudi en podpisan izvod. Lp

clock-img

16.01.2008, 21:43

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Bolj se splača, da olajšavo koristi tisti, ki ima višjo plačo.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem