writing-img

Ste že slišale za to...

clock-img

30.03.2007, 14:47

clock-img

Tadeja83

pencil-img

29

Zadnjič sem se pogovarjala z eno mamico, ki ima dvojčici. Rekla mi je, da ji je ena soseda povedala, da če sta recimo enojajčni dvojčici, da potem ima lahko ena samo fantke, druga pa samo punčke. Meni se zdi to malo za lase privlečeno, ampak mi vseeno ne da miru, ker sem tudi sama enojajčna dvojčica. Zanima me kaj si ve mislite o tem.

P.S. Nisem vedela kam naj uvrstim to temo, zato se jo dala kar tukaj gor.

Lp, Tadeja

clock-img

30.03.2007, 14:50

clock-img

Anonimen

zaposrat! user posted image  pardon izrazu!
kak spol bo otrok določa moška spolna celica in ne ženska! onedve imata obedve samo X kromosome, dec prispeva al X pa bo punca al pa Y za desca!

clock-img

30.03.2007, 15:20

clock-img

Anonimen

Točno tak kot pravi LARA. Moški "odloča" o spolu otroka. Žesnak da X, moški pa X ali Y.

clock-img

30.03.2007, 15:35

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: Tadeja83

enojajčni dvojčici, da potem ima lahko ena samo fantke, druga pa samo punčke.

user posted image

Ja in kako prepričane so pol take tete in mame v svoj prav, nede? user posted image  

clock-img

30.03.2007, 16:28

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

eni res nimajo drugega dela kot da si izmišljujejo zgodbiceuser posted image žalostno, zelo žalostno, da so tako nerazgledaniuser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

30.03.2007, 18:49

clock-img

Anonimen

Nazalost je to odvisno le od tvojega ''semenodajalca'' in ti nimas nobenega vpliva pri temu.

Zato sem jst svojmu fantu ze povedala, da ma vsaj 7 let casa, da se nauci narest puncko user posted image  (pri meni smo npr. 3 sestre, mami&oci imata oba sestro, on ima brata, sina, mama njegova ma brate ... )

LP, Ribica

clock-img

30.03.2007, 22:12

clock-img

Anonimen

sam ta fora je pa res mal bosa...user posted image

clock-img

30.03.2007, 23:03

clock-img

ronja

pencil-img

15289

to nima nobene biološke osnove, spol določi semenčica, (torej tvoj ljubi) ki oplodi jajčece take dvojčice in nima prav nobene veze s tem, da imaš ti "enako sestrico". Edino spol enojajčnih dvojčkov pa je vedno isti, to je pa res, heheuser posted image

clock-img

30.03.2007, 23:05

clock-img

ronja

pencil-img

15289

ribica, če ne bo znal v prvo narest punčke, bosta pa še poskušala, kaj praviš?user posted image Saj nas je itak premalouser posted image Moja tašča si zelo želi punčko, si jo je že pri svojih sinovih in potem je pred kratkim dobila še prvega vnuka, no, zdaj ji bova verjetno midva le uresničila dolgoletno željo po user posted image user posted image

clock-img

30.03.2007, 23:23

clock-img

majas

pencil-img

3393

user posted image

ah joj, nimam kaj za komentirat...eni pa so res, ja no...kaj hočeš

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

01.04.2007, 12:30

clock-img

ancka1

pencil-img

772

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem