writing-img

Ste me kaj pogršale-ina zakaj ne? :-)

clock-img

10.06.2005, 15:01

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Hu:hudicek:Anita je spet doma, naša mala tečka ne spečka tudi...
Imam pa kup vprašanj (so me tete, sosede itd. zaspule z nasveti...):
- kaj za :hudicek: pomeni 'premočna' hrana za dojenčka? (po tem naj bi imela prinčipesa malce rdečo rito, pa ji ne dodajam začimb, soli, sladkorja...):zmeden2:
- vem, da mamicam mleko z meseci ne 'zvodeni', ampak hočejo me prepričati, da je tako:zmeden2:
- menda otrokom, ki ne spijo ponoči, najbolj pomaga gres, sladek. (ji ga občasno naredim, zasladim ga s suhimi marelicami ali rozinami - rezultat spanje=0)
- glede tega, naj jo ponoči pustim jokati, pa so, kot tule na RR, mnenja deljena :zmeden2: :zmeden2:

clock-img

10.06.2005, 15:11

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

:ups: :ups: :ups:
Ja, nepismena, kot vedno! Pa MALO neprespana, potem pa tlele pacam RR. No, saj veste, kaj sem mislila...;)

clock-img

10.06.2005, 15:33

clock-img

mtd

pencil-img

767

- premočna hrana, ej js še nism slišala za to, rita pa itak - Bepanthen pa sej veš, premočna hrana, nimam pojma:zmeden: po moje kak izraz iz prejšnjega stoletja, ko še niso babice poznale vseh diagnoz pa smo mogle nekam- v kako kategorijo, spravit kake rdeče rite, hihi
- zvodenelo mleko, mogoč gre za to, da otrok razvije potrebo po še čem zraven mleka, pa mleko ne more bit vodeno:zmeden:
- ej, če ne spi, ne bo spala, pa sej Pina bo nekoč tud spala, vsaj poleg kakega pubeca, če ne prej, hihi, smpak takrat no ... ne vem, če bo spala, hehehe
- jok ponoči:zmeden: sama najbolja poznaš sebe in svojo pupiko
lp

clock-img

10.06.2005, 15:56

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Evo, je mtd namesto mene že vse napisala!

Edino za rdečo ritko še tole: nekatere mamice so pisale, da so imeli otroci po določeni hrani rdečo ritko, pač neke sorte alergična reakcija. Napogosteje je šlo za paradižnik ali citruse.

clock-img

10.06.2005, 15:59

clock-img

viv_

pencil-img

9144

JA ampak se mi zdi da se mleko spremeni - na začetku ko sem si ga črpala je bilo res mastno in gosto, potem je bila pa samo še nekaka sirotka (že na pogled) - probavala pa nisem.

Če je hrana preveč začinjena se lahko vname - pomoje da je pod močna hrana mišljena preveč začinjena hrana.

LP

clock-img

10.06.2005, 16:02

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, mleko se spreminja primerno starosti otroka. Pri osmih mesecih ni več edina hrana, zato ni več tako gosto, še vedno pa vsebuje pomembne snovi.

clock-img

10.06.2005, 16:51

clock-img

Anonimen

Smo jaaa :)

A se vidimo jutri?:rozica:

clock-img

10.06.2005, 16:57

clock-img

Anonimen

premočna hrana je vrjetno res preveč začinjena al neki

mleko se tut men zdi da na nek način zvodeni. tisi recimo pri 4. mescih moje mleko ni več zadostovalo tolk da bi jo nasitilo, čeprov sem ga mela za izvoz. tut če sem ga napumpala je blo vidt vodeno že kr zelenkasto prozorno, prvemesce pa gosto belo celo rumenkasto.

enim otrokom pomaga gosta hrana da bolje spijo enim pa čist nč

lp, lara

clock-img

10.06.2005, 18:01

clock-img

soseda

pencil-img

89

Seveda smo te pogrešale9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Mislim kako si nas upaš kar takole zapustiti?:hudicek:

WB:bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem