writing-img

Stediril-m

clock-img

15.10.2009, 17:12

clock-img

enea

pencil-img

2440

Pozdravljeni! Danes sem bila pri g, ker sem imela po porodu zelo močne krvavitve in mi je predpisal tabletke Cerezzete, Od 2. junija sem pila te tablete in je bilo super, skoraj nič, malo izcedka. Od 17 avgusta pa do danes sem imela pa take krvavitve,( no niso bile non-stop, mogoče dva dni nič, pa spet tri dni krvavitev, pa spet nič,.... ) da sem šla danes do njega, pa mi je predpisal Stediril-m. Zdaj me pa zanima naslednje; kako ste jih ve prenašale (cerezzete sem jih odlično, bp.). Sem močnejše postave, kadim, nimam problemov s pritiskom, mogoče malo povišan sladkor (6.5).
Prosim za odgovore, ker jih čez 5 dni začnem piti, do takrat pa mi je g rekel naj popijem une do konca.user posted image

clock-img

15.10.2009, 20:04

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Meni so bile zakon, nobenih stranskih učinkov, nobenih vmesnih krvavitev. Mens. točna kot ura nekaj let.

clock-img

15.10.2009, 20:07

clock-img

enea

pencil-img

2440

A si tudi kadila, ker sama namreč kadim in noter je ena opcija kao naj se ne bi kadilo ob jemanju tabletuser posted image

clock-img

15.10.2009, 20:10

clock-img

pelin

pencil-img

1701

A to še sploh predpisujejo? Jaz sem jih imela pred leti in sem bila zelooo zadovoljna (vse tako kot je napisala moja predhodnica). Po drugem porodu mi je ginekologinja kar sama predpisala Logest, ki pa se mi niso zdele tako vredu. Sedaj imam že nekaj časa mireno in se mi je po nekaj mesecih stanje končno normaliziralo.  Ja no, men so bile Stediril m super in bi jih v primeru, da ne bi prenašala mirene, zopet hotela met....

clock-img

15.10.2009, 20:13

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Aja glede kajenja sprašuješ...saj pri vseh kontracepcijskih tabletah  bolj ali manj odsvetujejo kajenje...Čeprav jih jaz kar nekaj poznam, ki so vseeno kadile, pa kolikor jaz vem niso omele posebnih težav...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem