Kje bi se ga dalo dobit? Sem obredla že veliko trgovin, pa ga nisem nikjer našla?
Jaz sem ga kupila v Mullerju.
kontaktiraj uporabnico RR suzanamai
jaz sem ga tudi dobila v mullerju, morš pa vprašat kje jih majo, ker jih nimajo pri ostalih strgalnikih
A lahko sam vprašam zakaj steklen strgalnik?Me bomo čez kake tri mesece mogoče tud rable,če bom vedla za kaj se uporablja,hvala
Vitamini se ob stiku s kovino uničijo, zato se priporoča da sadje in zelenjavo naribaš s steklenim strgalnikom, ravno tako naj ne bi uporabljal obično žlico, ampak plastično.
Pa ne samo zarad vitaminov (no, to v prvi vrsti). Kašica je tudi bolj "sladka", taka fajn no. Ne znam razložit.
Če z navadnim ribežnom npr. jabolko hitro porjavi, pri steklenem pa ne.
Jaz sem ga kupila v intersparu. Ampak nimajo v vsakem. V Lj btc imajo.
Tehnični Mercator v Šiški - zmeri majo
Vitamini se ob stiku s kovino uničijo, zato se priporoča da sadje in zelenjavo naribaš s steklenim strgalnikom, ravno tako naj ne bi uporabljal obično žlico, ampak plastično
Tudi meni je tko rekla patronažna, kao da zato ne pasiram s paličnim mikserjem, ampak meni se zdi to malo za lase privlečeno, ker mi je v naslednji sapi rekla, da bom potem vse pasirala samo še z vilicami. A te pa niso kovinske
Poleg tega mi je toplo priporočila, da vse kuham na pari, na tisti mrežici za v posode, ki je seveda kovinska
Potem sem bila pa pri dietetičarki, ker ima naša pupa alergijo na KM, pa mi je rekla, da če hočem, da bo jedla, da pasiram s paličnim, ker sicer jih na začetku koščki motijo in se jim ves čas zaletava. Ravno to se je dogajalo pri naši, potem je pa ves čas bruhala
No, zdaj pa vedi, kaj je prav
Jaz ji sedaj neke stvari miksam, druge, ki jih ima res rada, samo pasiram z vilicami, dam ji pa tudi kakšno stvar za grickati v roko. Včasih se ji malo zaleti, vendar se sama dobro znajde.
Definitivno pa ti bo stekleni ribežn prišel še prav - tudi kasneje, da naribaš kakšno jabolko, hruško,... pa sploh ni drag - par evrov.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!