writing-img

Steklenička

clock-img

13.06.2007, 17:13

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Zanima me ali ste ve kupile stekleničko, čeprav ste imele namen dojit? Kakšno stekleno ali plastično? Koliko veliko 120, 250 ali 380 ml?

clock-img

13.06.2007, 17:24

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Jaz sem jih kupila še pred rojstvom. Imela pa sem dve majhni in dve veliki. V tisti ko ji boste davali čaj ali sokove ji ne morete dati mleka ker ostane v flaški vonj po čaju. 

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

13.06.2007, 17:25

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Smo pa mi imeli plastične, se mi zdijo nekako bolj varne kot steklene, posebaj ko jih začne otrok sam držat in so te flaške kar težke za tako majhne.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

13.06.2007, 17:40

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Jaz jih nisem kupila pred rojstvom. Res pa je da jih boste skoraj 100% enkrat rabili, torej ne boš kupila nekaj v brez veze.

clock-img

13.06.2007, 17:48

clock-img

Anonimen

Jaz bi kupila eno malo in eno malo večjo Aventovo. Ker sta kompatibilni s črpalko, če se jo slučajno rabi.

user posted image

clock-img

13.06.2007, 18:02

clock-img

Anonimen

Se strinjam s Splišni. Jaz sem tudi črpalko kupila, ker sem si včasih tudi pumpala mleko. No, samo mi smo potem tudi za adaptirano mleko rabili, ker mi je po 3 mesecih mleka zmanjkalo in smo dokupili še flašk.

clock-img

13.06.2007, 20:31

clock-img

Anonimen

Ja, saj mi tudi, ker jaz pa sploh nisem imela mleka. Ampak sem poskusila črpati na začetu.

clock-img

13.06.2007, 20:54

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem kupila eno, malo večjo, stekleno. Nikoli je nismo rabili, ker sem kasneje za sok raje kupila plastično... Ko je začel iz flaške piti, je bil že toliko star, da bi jo lahko vrgel po tleh. 

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

13.06.2007, 21:33

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

pred rojstvom user posted image  ne.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

13.06.2007, 21:35

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, je bla skupaj z pumpo, ampak kot se je potem izkazalo,s em samo denar stran vrgla. Nisem nikoli uporabila ne pumpe ne stekleničke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem