cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Stekleničke

clock-img

08.01.2006, 22:07

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Mamice katere stekleničke uporabljate za svoje user posted image . Jaz bi namreč rada našemu Maticu 10 mesecev dala Linota v stekleničko, da bi ga uspavala. Katera je najprimernejša?

Mamica Luku in Maticu!

clock-img

08.01.2006, 22:26

clock-img

nynna

pencil-img

576

Mi imamo avent flaško 330 ml in cucelj na katerem so tri vrste pretoka. Za linote uporabljamo tisto stran kjer so tri kapljice.

clock-img

08.01.2006, 22:32

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz sploh nisem komplicirala. Dudo od Aventove stekleničke sem malce "priredila", torej odrezala vrh oz naredila večjo luknjo, pa je bilo. Brez problema sva mlečne kašice tako v promet spravila, dokler se pri 8 mesecih ni pobudnil in hotel jesti samo še na žličko.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

08.01.2006, 22:51

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tudi jaz sem "priredila" cucelj.
Pri tastarejšem sem uporabljala Chicco.
Pri tamlajšem pa Avent.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

09.01.2006, 06:18

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Še ena, ki je priredila cucelj Aventove stekleničke. Sedaj pa, ko so zobki že zunaj, vsaj prva dva, pa spet počasi jemo na žličko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem