writing-img

Steklo-keramična plošča ali plinske rinke???

clock-img

09.03.2007, 13:10

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Ja, spet dilema okoli kuhinje. user posted image  Zdaj imava steklokeramično ploščo in vse lepo in prav, ampak ne morem kuhati v voku!!!!! Zdaj pa študiram ali se mi splača za novo kuhinjo kupiti plinsko kuhalno ploščo ali spet steklo-keramično? Malo me je tudi strah, ker je potrebno imeti plinske jeklenke v bajti, kar me je od nekdaj motilo in imam kar nekakšen strah pred njimi.
Katero varianto uporabljate vi?

clock-img

09.03.2007, 13:12

clock-img

Anonimen

Baje je možno kupit posebni vok za steklokeramično ploščouser posted image . Ne me držat za besedo, sem nekje ujela, pa ne vem kje in od kogauser posted image

clock-img

09.03.2007, 13:13

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Mi imam glih zaradi jeklenke steklo keramično poščo. Tudi meni se zdi nevarno, kaj pa vem.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

09.03.2007, 13:15

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

obstaja vok z ravnim dnom user posted image  

sicer ni čist tak kot tist taprav, ampak vok pa le je user posted image

pa celo teflonski je, se mi zdi user posted image  

clock-img

09.03.2007, 13:23

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mi imamo plin, pa nimamo jeklenk.
Smo priključeni na plinovod.

Glede voka pa ne vem.

clock-img

09.03.2007, 13:46

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi za steklo-kermaično ploščo. Ko sem še imela plin me je zemraj skrbelo, pa še eno omarico več imam frej sedaj ko nimam več plina.

clock-img

09.03.2007, 13:48

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Midva imava plin, jeklenko imava pa na podstrehi.

clock-img

09.03.2007, 13:57

clock-img

Anonimen

zakaj pa ne bi na steklokeramični mogla kuhat v voku? jaz skos kuham v voku pa mam steklokeramično!
v novi hiši pa defenitivno indukcija, plin mi še na misu ne pride, pa mam plinovod in na plin se bomo ogrevali!

clock-img

09.03.2007, 13:57

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Obstaja tudi steklokeramična plošča z enim ali dvema plinoma.

clock-img

09.03.2007, 14:44

clock-img

pikica123

pencil-img

140

Steklokeramična plošča, definitivno.

Pri mojih se je lani plinski kuhalnik užgal, ker je sestra pozabila ugasnit. Sicer je blo k sreči prec pogašeno, na koncu nč hudga, ampak jst nebi reskirala.

clock-img

09.03.2007, 15:24

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Indukcija je zakon user posted image user posted image user posted image
Res pa je tudi, da dobiš posebno ploščo za vok, ki je vdobljena oz. greje naokoli, je pa od firme AMC (koliko stane pa je drug problem)user posted image

clock-img

09.03.2007, 15:38

clock-img

Kalamaki

pencil-img

97

Obstaja tudi steklokeramika, ki ima eno "plato" z vdolbino za vok. Če ga zelo veliko uporabljaš se verjetno splača, sicer pač ne. 

clock-img

09.03.2007, 18:50

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Mi imamo tud steklokeramično pa zlo velik kuhamo z vokom.

clock-img

09.03.2007, 20:04

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Punce hvala za vaša mnenja.
Ja,vok z ravnim dnom res obstaja, ampak ni istouser posted image  Jaz sem pa tak uživač pri kuhanju, da me potem jezi, da je stvar samo podobna tistemu kar bi naj v resnici bila. Bom poiskala ploščo z vdolbino, pa bomo videli, če ne stane celo premoženje, se sigurno zanjo odločim. user posted image

clock-img

10.03.2007, 15:34

clock-img

solatja

pencil-img

952

js mam steklokeramično ploščo pa vok pa glih tk gre. pa mama ma tud steklokeramik intist tefalov vok (je bil pred nevem kolk časa v Sparu na točke) in je super (še bolš ko moj). sicer sem pa tud js kuhala na tist ta prav vok (težek ko skala, štorast pa vse se gor prime user posted image user posted image user posted image ) na steklokeramik pa mal pleše vse skup, ampak še vedno se da. ne grem nikol nazaj na plin!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem