writing-img

Stenska luč

clock-img

25.10.2010, 18:38

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

Ojla, zanima me, če se kje v sloveniji najde tak tip luči. Oz. zihr se najde kaka "češka", mene zanima, če se dobi tudi lepa, kot je ta na sliki?

clock-img

28.10.2010, 13:46

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Men ta sicer ni lepa user posted image mi je "češka", sam vsak ima svoj okus... Sva ravno izbirala luči, pa če ti kaj pomaga Epros na Polzeli je ena taka mala neugledna trgovina, v katero jaz še stopit nisem hotela, špl so nama pa dali kataloge in dejansko najdeš kar si izmisliš, pa ti pol naročijo. Cene niso neki hude - glede na to, da ne zdevajo toliko v reklamo, pa imajo potem tudi znosnejše cene...

Tudi ko sva iskala kaneleto za tuš, sem jo na koncu dobila v neki najbolj neugledni trgovini, ne bi noben verjel, nekje v Mozirju... In še lučke pridejo not, ki se prižgejo ko voda gor teče user posted image .

Jaz sploh ne grem več v kak Merkur ali v trgovine, ki se na veliko fancy reklamirajo na spletu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem