writing-img

Sterilizacija

clock-img

24.05.2009, 12:28

clock-img

Anonimen

Sem sama o tem premišljevala,da bi šla ampak moja kolegica je bila in že dvakrat zanosila kljub sterilizaciji.Pa kak je to mogoče.Ok prvič je šla na splav zdaj pa sept zanosila ampak je rekla,da bo mogoče obdržala čeprav je že kar preko 40 let.
Potem tole ni 100%?

clock-img

24.05.2009, 18:04

clock-img

carlito

pencil-img

1

am..zakaj postavlaš vprašanje če si si že sama odgovorila.
očitno res ni 100%.

clock-img

24.05.2009, 18:12

clock-img

čaki

pencil-img

1009

po moje niso neki dobro nardili. in to 2x- nemogoče da bi to štimalo...

clock-img

24.05.2009, 19:24

clock-img

Anonimen

Ja so ji rekli,da baje lahko popusti...user posted image

clock-img

24.05.2009, 20:03

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Se pravi, da niso stisnili ok... baje je 1% ali še manj možnosti, da zanosiš. Škoda, da se to dogaja, ko že misliš, da je nekaj zihr.

clock-img

25.05.2009, 08:13

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Mislim, da imaš dve varianti. Pri eni ti jajcevod stisnejo skupaj, pri drugi pa ga del izrežejo. Pozanimaj se pri gin.

clock-img

25.05.2009, 10:23

clock-img

Anonimen

Res sem skeptična zdaj glede tega malo,da bi sama šla v to.Ker me strah kaj če res lahko zanosim kot ona.Ker,če se odločiš zato pomeni,da nočeš met več otrok.

clock-img

29.05.2009, 14:51

clock-img

livia

pencil-img

2395

Kaj pa moška sterilizacija? Samo v razmislek.
Ampak ta pride v poštev samo, če imate enega partnerja.user posted image

clock-img

31.05.2009, 11:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Kaj pa moška sterilizacija? Samo v razmislek.
Ampak ta pride v poštev samo, če imate enega partnerja.user posted image

Ja to pa je hudič...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2009, 11:56

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ja, pol pa res boljše, da ne zanosišuser posted image - lahko ostaneš še brez partnerja...

clock-img

02.06.2009, 22:44

clock-img

majate

pencil-img

99

Jaz sem sterilizirana štiri leta in je to fullllllllll fajn, ker sem tolk brez skrbi, ker skoraj več ne user posted image

No zdaj pa res. Sterilizacija je 99 % zanesljiva. Da se pa pri eni in isti osebi dvakrat prime po sterilizaciji, to pa skoraj ne verjamem. Ker, če se prime enkrat potrem najbrž to popravijo, ali pač ne. Drugače pa začneš uporabljat zraven še katero drugo, bolj zanesljivouser posted image  zaščito.

clock-img

05.06.2009, 07:25

clock-img

Anonimen

Ja saj njej je rekel gin.,da bo zgleda še enkrat mogla it,ker tole baje lahko nekak popusti.Jaz nevem sem mislila iti pa raje ne grem,če je tole tak.Test ji je sicer pokazal pozitivno ampak ji je rekel da počaka tri tedne še na uz in potem bo videl kak bo.

clock-img

05.06.2009, 10:56

clock-img

čipka

pencil-img

1652

A obstaja več vrst sterilizacij? Moja mama (ko je bila stara pred parimi leti 44 let) so ji vzeli vse. To se pravi jajčnike in maternico. Tako, da res nima šans, da zanosi. Če ti pa vzamejo jajčnike, ali skup "zvežejo" ali nevemkaj, pa tudi pomeni sterilizacija?

my little babygirl - moja največja sreča
-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem