writing-img

Stik z domačo živalco

clock-img

29.01.2007, 12:12

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

Ali ste v tesnem stiku z vašo domačo živalco?
npr...da jo poljubljate, ali ona/on vas?

jest mam namreč doma dolgodlakega morskega prašička... pa je imel neko kožno vnetje....pa sem se pomoj nalezla od njega... user posted image mam ene flekce po obrazu, pa po roki, pa sem bla pri dohtarju, pa je rekla, da mam gotovalergijouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 29.1.2007 13:13:08 >

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

29.01.2007, 12:14

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

IZVIRNO SPOROČILO: ur+sa

v tesnem stiku z vašo domačo živalco?

raje v tesnem stiku z mojim psom, kot pa z marsikaterim človekom.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

29.01.2007, 12:36

clock-img

Anonimen

[/quote]
raje v tesnem stiku z mojim psom, kot pa z marsikaterim človekom.
[/quote]

ja, včasih je res tako..user posted image

jaz mojga glih lupčkam ne,.. ampak ga pa objemam, pa nimam problemov glede tega, da je spal na moji postelji... nasploh ga imamo bolj kot človeka, ne pa kot psa.

clock-img

29.01.2007, 12:39

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Iiitak. :))) Sicer pa ti itak ves, kaksen je odnos med mano in mojim Torzlnom.user posted image

clock-img

29.01.2007, 12:43

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

oo bagi!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ja, vidva sta pa itk obadva carjauser posted image user posted image   kuko pa kkej tvoj kuži?

in kuko kej drgač?

Jutri je nov dan...

clock-img

29.01.2007, 12:50

clock-img

Anonimen

Ja jst in moj tud najina dva mačka skoz cartava, čohava, lupčakava.....user posted image
Da bi se kej nalezla se ne bojim k sta muca skoz not, cepljena, veterinarsko pregledana....
Problem bi bil lahko samo če bi bil kater od naju elergičen na mačjo dlako-na srečo ni.

Je pa tud pri meni tako, da rajši stiskam k seb in kušujem svoja mačona k marsikterga človeka. K sta najbolj prjazni, scartani stvarci pod soncem.user posted image
No ja edin svojga dragega rajš kušujemuser posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 29.1.2007 13:13:30 >

clock-img

29.01.2007, 13:15

clock-img

Anonimen

Ja, jaz Luni vse to pocnem .. lupcki, objemi, cohanje in valjanje po POVSTRIH so dnevno na sporedu, pa tudi ona mene veliko ''lupcka'', pa pozre vso svinjarijo tega sveta user posted image  

Pa tut ugriznila sem jo ze, ko je ona mene grizla (u sekundi nehala) .. sem jo pa ugriznila v zg. del tacke (tolk da je zacutla jasno), pa stusirana je bla user posted image

Povalja se povsod, povzre vse .. je pa velikokrat stusirana (ce se kkje povalja - direkt v banjo, sampon + voda..), tace se ji po vsakem sprehodu obrise ali stusira itd ...

clock-img

29.01.2007, 13:20

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Ja VALDA; midva imava tudi svoji finto - če ga dam v naročje in mu rečem "lupčka na smrček" se takneva z noski oz. smrčki in moj Max valda vsakič drugič stegne tudi jezik tako da... user posted image user posted image user posted image . Če moj to vidi popizdi, da nisem normalna, ker se kušujem s psom, ampak mene ne briga. Ga pa tudi on izredno rad stiska, crklja ...

Jaz pa nimam limitov; zaradi mene mi lahko tudi na glavi sediuser posted image

krepat ma ne molat

clock-img

30.01.2007, 00:31

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Lupčkam non-stop. Ma, vsi trije so taki cukri, da človek sploh ne more drugače, kot da jih crklja.

clock-img

30.01.2007, 07:36

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

jest sem pa alergična na mojga lubčkauser posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem