writing-img

Stoja na prstkih

clock-img

07.10.2005, 10:27

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Zdaj pa ne vem, ali je to fejst narobe. Se mi zdi da mi je pediatrinja enkrat rekla, da moramo paziti na to, da ne bo stala na prstkih, ko se bo enkrat začela postavljati na noge. Samo, jaz je pa tudi ne morem kar naprej za gležnje držati in popravljati.

A so vaši tudi to počeli in kako ste zadevo rešile. S copatki morda?

LP, user posted image

clock-img

07.10.2005, 10:35

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Meni je pediatrinja pokazala prav prijem, kako naj jo za kolke primem in dam na podplat, ker se je tudi na prstke postavljala. Pa copatke so tudi rešitev.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

07.10.2005, 12:53

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Ne razumem cist, kdaj se dvigne na prstke? Ob opori ali brez pomoči? Če se otrok samostojno dvigne na prstke, to pomeni da je precej močan. Moja je to znala malce kasneje. Ali uporabljate hojco? Tam se otročki ponavadi s prstkov odrivajo, pa imajo potem pri ta pravi hoji težave.

clock-img

07.10.2005, 13:22

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica

Zdaj pa ne vem, ali je to fejst narobe. Se mi zdi da mi je pediatrinja enkrat rekla, da moramo paziti na to, da ne bo stala na prstkih, ko se bo enkrat začela postavljati na noge. Samo, jaz je pa tudi ne morem kar naprej za gležnje držati in popravljati.

A so vaši tudi to počeli in kako ste zadevo rešile. S copatki morda?

LP, user posted image

Zakaj pa paziti?? Zara je to počela non-stop, samo da so bli prsti navznoter (še zdej me zmrazi, ko to napišem)...ma jst je nisem pol nič ovirala, itak copati niso zalegli, ker jih ni prenesla in jih je dajala dol, tako da je bla večino časa kar bosa...sploh ko se je postavljajo na noge je priporočljivo, da so kar v nogavičkah al pa bosi ...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

07.10.2005, 21:48

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

To tudi mene zanima. Samo se, ko se vstane, vedno postavi na prstke in tudi stopica po prstih.

LP

Pi-kica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem