writing-img

Stolček za dojenčka

clock-img

26.08.2011, 13:22

clock-img

metkamami

pencil-img

4

Naletela sem na zelo luškan stolček, čeprav zgleda mogoče neudobno, je baje vredu?
Ima kdo izkušnje s temi stolčki za svoje user posted image

kakršnokoli mnenje zeloooo dobrodošlo user posted image

clock-img

26.08.2011, 14:03

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mi smo ga imeli. Nekje pri 5 mesecih je rito dvignil in ven zlezel. Kokr koli piše da je stabilen in da otrok ne more ven, imamo drugačne izkušnje. Sicer smo ga rabili, samo otrok not ni vzdržal niti 2 minuti (je vstajal, se opiral na noge, dvigal rito, zvračal), pa vseeno ti 2 minuti sta bili dragoceni. Samega si nikakor nisem upala pustit.

clock-img

26.08.2011, 15:04

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

hehehehe....mene toti stol spominja na xxxxl kahlo ma kaj si vse ne zmislijo...user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

26.08.2011, 21:33

clock-img

zmajcy_

pencil-img

307

Zdravo!

mi ga imamo in imamo enake težave kot hope2.. to pomoje pride v poštev za take, ki so bolj pri miru, kar pa naša definitivno ni.

lp

clock-img

26.08.2011, 21:37

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi smo ga imeli, je pa prišel v poštev en dober mesec (okrog 6 meseca), ko je že sedela, vendar še ne tako dobro, da bi jo lahko posadila poleg sebe, ko sem šla na wc ali na hitro pripravila kosilo. user posted image
No, po enem mesecu je rito že tako dvigovala ven, da ni bil več varen (je pa itak že dovolj stabilno sama sedela) in sem ga pač prodala naprej..

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

26.08.2011, 23:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.08.2011, 23:07

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Pa mislim da tudi zelo odsvetovano, kar se fizioterapevtov tiče. Ne vem, nismo nikoli imeli.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

29.08.2011, 10:10

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

mi smo ga imeli in sem bila z njim zelo zadovoljna, sploh ker veliko skačemo okoli  in sem ga vedno lahko imela zraven za hranjenje.

pred tremi leti ko sem rodila, so ta stolček fizioterapevti zelo svetovali, našla sem ene članke iz anglije, da lahko otrok že od enega meseca notri sedi- mi smo ga dali veliko kasneje, saj ima tako obliko, da hrbtnenica in glavca ne trpita. že takrat je bilo na netu o tem napisanega veliko, ampak nič iz slovenije.

clock-img

29.08.2011, 11:53

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Jaz bi rekla stran metanje denarja...

clock-img

29.08.2011, 13:06

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi smo ga tudi imeli, je fajn, ko že lahko sedi in ga rabiš zraven sebe, ko nobenega ni doma in moraš nujno it srat, on pa ne spi - res user posted image user posted image user posted image
je kar fajn zadeva ko so še mali, samo ko jo enkrat preraste (in to je ko lahko po štirih okoli šiba in se vali koli kot profesionalec), je neuporaben.

clock-img

05.09.2011, 13:16

clock-img

metkamami

pencil-img

4

Res zanimivo česa vse se ne spomnijo.. zdej sm najdla še tak stolček, ki ima še mizico zraven user posted image evo ga klik

clock-img

06.09.2011, 11:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

mi smo ga tudi imeli, je fajn, ko že lahko sedi in ga rabiš zraven sebe, ko nobenega ni doma in moraš nujno it srat, on pa ne spi - res user posted image user posted image user posted image
je kar fajn zadeva ko so še mali, samo ko jo enkrat preraste (in to je ko lahko po štirih okoli šiba in se vali koli kot profesionalec), je neuporaben.

Pri nas je spet postal uporaben pri 2,5 letih. Ga je mali našel in mu je bla to igrača nr.1 kar nekaj časauser posted image

clock-img

22.02.2012, 23:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem