writing-img

Stolček za hranjenje

clock-img

21.08.2008, 15:29

clock-img

xerox

pencil-img

244

Zanima me, ko bom začela uvajati gosto hrano, npr. pri 4,5 oz 5 mesecih, ali dam otroka v stolček al kako, ker takrat še ne sedi. Ali obstajajo stolčki ki so nastavljivi za tako majhne user posted image ??

clock-img

21.08.2008, 15:31

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Smo imeli prima pappa.Nekako pri cca 1,5 -2 let pa v lesen stolček

clock-img

21.08.2008, 15:33

clock-img

rija

pencil-img

15589

najprej ga hraniš pač v lupinici, potem pa definitivno antilop, pa ona varovalna blazinica za napihniti.

moj je star 2,5 leti, pa se še kdaj sam sprosi v antilopo.....pa še vse skupaj ne stane več kot 20 ojrov.

te ala prima pape majo toliko enih gub, da me kar mine, ko pomislim, kako to fajn spucatuser posted image
antilopo pa vržeš v pomivalni stroj in to je to....user posted image

...vox populi...

clock-img

21.08.2008, 15:35

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Jaz sem ga imela najprej v ležalniku, potema pa v običajnem lesenem trip trapu in je super.

clock-img

21.08.2008, 20:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

najprej ga hraniš pač v lupinici, potem pa definitivno antilop, pa ona varovalna blazinica za napihniti.

moj je star 2,5 leti, pa se še kdaj sam sprosi v antilopo.....pa še vse skupaj ne stane več kot 20 ojrov.

te ala prima pape majo toliko enih gub, da me kar mine, ko pomislim, kako to fajn spucatuser posted image
antilopo pa vržeš v pomivalni stroj in to je to....user posted image

Sestra od mojega je imela najprej en stolček ala prima papa in je dobesedno norela, ko ga je čistila. No in ko je odkrila ta stolček antilop, je mislila, da so se ji odprla nebesa ... mali je blazno rad notri pa še za čistit je majka ... prednost pa je definitivno tudi cena ... jaz ga imam že na seznamu za naslednji obisk Ikee.

clock-img

21.08.2008, 20:50

clock-img

Anonimen

definitvno antilopuser posted image user posted image

clock-img

21.08.2008, 21:43

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Kako pa izgleda ta stolček?

Lpuser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

21.08.2008, 21:56

clock-img

Anonimen

clock-img

21.08.2008, 22:24

clock-img

benika

pencil-img

7793

e ala prima pape majo toliko enih gub, da me kar mine, ko pomislim, kako to fajn spucat
antilopo pa vržeš v pomivalni stroj in to je to...

Antilopo vržeš v pomivalca, pappo pa v pralni stroj in je zadeva rešena. Brez kompliciranja.

clock-img

25.08.2008, 09:30

clock-img

xerox

pencil-img

244

A lahko ta antilop stolček uporabljem čisto nod začetka, ko user posted image  še ne sedi??? Ker se mi ne splača kupovat ležalnik za 2 meseca, pol pa še stolček, zato sem mislila, če obstaja kakšna varijanta,2v1user posted image

clock-img

26.08.2008, 23:51

clock-img

ursulina

pencil-img

579

za uvajanje GH lahko preprosto držiš bebico v naročju in jo hraniš, ali pa v lupinici, ležalniku, vozičku... veliko je možnosti. ni fajn oz. ne smeš posedat dojenčka na silo. pri nas antilop laufa zdaj od 8. meseca, ker prej ni fiksno sedel in je super.

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

clock-img

27.08.2008, 00:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: xerox

A lahko ta antilop stolček uporabljem čisto nod začetka, ko user posted image  še ne sedi??? Ker se mi ne splača kupovat ležalnik za 2 meseca, pol pa še stolček, zato sem mislila, če obstaja kakšna varijanta,2v1user posted image

Mislim, da stolček antilop ni primeren za otroke, ki še ne sedijo sami, samo je pa njegova cena precej zanemarljiva v primerjavi z drugimi stolčki, tako da ne boš grozno na zgubi, če kupiš še ležalnik za na začetek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem