writing-img

Stolček za hranjenje

clock-img

06.12.2008, 20:44

clock-img

xerox

pencil-img

244

Kupila sem stolček za hranjenje a la Prima papa in ne vem, če se tudi vaš user posted image  notri ful poti?? Čist ma mokro glavico, pa sedi notri samo 10 minut, zaradi une plastične prevleke? Nasploh sem ful nezadovoljna s tem stolčkom, ker je ful ogromen in ful nepraktičen. pa sem dala 10 krat več denarja kot za Antilopa stolček iz Ikeje, ki se je izkazal user posted image

clock-img

06.12.2008, 21:04

clock-img

deja87

pencil-img

117

js imam primo pappo in sm ful zadovoljna...
super mi je kr moja ful packa in se lahko obrise in pocisti..
res je velik stolcek ampak vsaj mi daje obcutek varnosti da se ne bo zvrnil :)
sj slozi se lepo, js kr pod mizo ga porinem pa je :)

clock-img

06.12.2008, 21:46

clock-img

nana35

pencil-img

2383

V stolček daj kakšno brisačo ali pa pleničko,da se otrok ne bo potil.Imam pa enako izkušnjo,ne glede potenja,pač pa funkcionalnosti.V antilopu je moj fant veliko raje kot v tem stolčku za hranjenje,sama sem odstranila mizico,da se bolje počuti,ko bo večji jo bom namestila nazaj.Če bi kupovala še 1x bi kupil samo Antilop in nobenega drugega stolčka,ampak zdaj imamo pač oba.

:))

clock-img

06.12.2008, 22:40

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

V stolček daj kakšno brisačo ali pa pleničko,da se otrok ne bo potil.

se strinjam

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

07.12.2008, 15:58

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

men čist ustreza. zelo rad sedi not in se nič ne poti. morda ga je strah višineuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem