writing-img

Stonz škorenjčki

clock-img

13.01.2009, 14:04

clock-img

pajkica

pencil-img

278

Ste že slišale zanje?
Kakšni se vam zdijo?

http://www.minisvet.si/stonz-c-251_330.php

clock-img

13.01.2009, 14:09

clock-img

misa4

pencil-img

637

Zanimivi, da so obuti na boso nogo ali na čevlje. Fajn da jih loh v pralnem stroju pereš. Bom o njih razmišljala v  jeseni, če ne bom nanje pozabilauser posted image

clock-img

13.01.2009, 14:12

clock-img

pajkica

pencil-img

278

Sem jih videla tudi v živo.
Za v sneg se mi zdijo super. Je pa res, da pupa, ki jih je imela obute ni še hodila. Kako se obnesejo, če otrok v njih hodi pa ne vem. A ga ovirajo in so mu bolj v napoto al ne?

clock-img

13.01.2009, 17:22

clock-img

barika

pencil-img

6448

Zgledajo super. mogoče prav pridejo otrokom, ki imajo visok nart.

clock-img

14.01.2009, 11:40

clock-img

loncica

pencil-img

797

Jaz sem jih dobila danes. Nabavili smo jih predvsem zato, da bomo tudi pozimi lahko šli z nahrbtnikom kako kratko turico. Mali jih je sprobal, tud hodi se super v njih.

clock-img

14.01.2009, 12:52

clock-img

country

pencil-img

266

Loncica kako pa izgledajo? Ali mu daš spodaj samo nogavičke ali še kaj? Meni se ne zdi, da bi bili ne vem kako topli.

Sicer sem jih pa tudi jaz gledala in razmišljam o nakupu.

clock-img

26.01.2009, 01:15

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Naš 11-mesečnik jih ima. Tiste z orko. Zelo sem zadovoljna, pogosto mu jih obujem kar prek usnjenih copatkov, tudi stoji/prestopa se brez težav v njih. Enkrat sem jih že oprala v pralnem stroju in so povsem kot nove. Skratka, po moje zelo dobra investicija.

clock-img

26.01.2009, 01:18

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: country

Loncica kako pa izgledajo? Ali mu daš spodaj samo nogavičke ali še kaj? Meni se ne zdi, da bi bili ne vem kako topli.

Sicer sem jih pa tudi jaz gledala in razmišljam o nakupu.

Lahko ti tud jaz odgovorim. Podplat (črni del) je iz zelo mehkega gumijastega materiala, zunanji del je iz nepremočljive tkanine (kot kakšna trpežna bunda), notranjost je pa iz termovelurja. Kadar ni pod ničlo, mu jih obujem direktno na žabice, brez dodatnih nogavičk.

clock-img

26.01.2009, 09:50

clock-img

country

pencil-img

266

Hvala, Pia

clock-img

26.01.2009, 10:20

clock-img

barni

pencil-img

1096

Mene pa zanima ce vzamem velikost L do 3 let ali so to potem res ogromni skorenjcki?

Nasa pupa je sedaj stara 14 mesecev, samo je precej velika in tudi ne bi to kupovala samo za eno sezono.

Tiste ki jih imate, katero stevilko ste vzele?

clock-img

27.01.2009, 16:37

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Naš ima kar veliko nogico, pa sem vzela M. Jih komot obujem preko usnjenih copatkov, v katerih ima tudi še nekaj prostora. Ne vem pa, kako bo z naslednjo zimo... Verjetno bomo imeli takrat kakšne škorenjčke z nekoliko čvrstejšim podplatom. Če jih nameravaš kupit prek minisvet, se pozanimaj, če ti lahko po potrebi zamenja številko, če ne bi blo v redu... imam ful dobre izkušnje s tem ponudnikom.

clock-img

27.01.2009, 18:09

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Meni so carski. Prav razmisljam zdaj, kako kolobocijo smo delali z dvojnimi goretex cevlji, ker so lahko tile super nadomestek za tisti cas, da se eni posusijo.
Vse pohvale, da se sedaj da to dobiti tudi v Sloveniji!user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

28.01.2009, 10:25

clock-img

loncica

pencil-img

797

Super zadeva. Naš je star 13m, zdaj ima nogico okrog 21 in sem vzela velikost 1-3 leta. Meni ena boljših zadev, ki sem mu jih kupila. Predvsem za v ruzak in kadar je v mareli (brez zimske vreče).

clock-img

08.09.2010, 23:56

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

bom eno temo mal iz naftalina potegnila, ker bo najbrž kmalu spet aktualna user posted image

a ima katera izkušnje s temi škorenjčki pri 2- ali 3-letnikih? ali so bolj za tiste male bejbije, ki še ne hodijo kaj konkretno? si niti ne znam dobro predstavljat, če so res ful mehke .. a so tudi dost tople, da bi naš fantin z njimi lahko normalno po snegu divjaluser posted image

Ni nam dolgčas :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem