writing-img

Stopnišče - kje?

clock-img

11.06.2007, 11:35

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla,

imate doma stopnišče v zgornje/spodnje nadstropje v veži ali hodniku?
Ga ima katera v dnevnem prostoru in kako se to obnese?

Lp

clock-img

11.06.2007, 11:44

clock-img

Anonimen

pri naju bo tako, da prideš iz veže na stopnišče, od tam pa v hodnik. problem je v tem, ker imava stopnišče iz garaže pa do mansarde in zato ne moreva imet ravno majhno in stisnjeno stopnišče.. Bi pa rada mela iz dnevne v mansardo, ampak žal ne bo šlo.

clock-img

11.06.2007, 11:50

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Kako pa misliš, da je stopnišče v dnevni z vidika praktičnosti?
Sploh ko so recimo otroci večji?
Si predstavljaš...ata in mama čičata pred TV v dnevni, otroci pa morajo s svojimi puncami/fanti vsakič mimo njih v zgornji štuk...mislim, ni nobene zasebnosti...
Razen če narediš 2 stopnišči - 1 v veži in 1 v dnevni za lep izgleduser posted image  ampak škoda prostora in denarja..

clock-img

11.06.2007, 11:56

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Mi smo se odločili in naredili stopnišče iz hodnika, prva varianta pa je bila tudi iz dnevne sobe. 

clock-img

11.06.2007, 12:26

clock-img

Anonimen

praktičnost?? Ma ne vem.. kakor se komu zdi.. Pa spet odvisno od velikosti dnevne sobe...user posted image Men je to drugače ful všeč, ampak kot sem že napisala ni šlo drugače.. Ne vem.. to je odvisno od želje posameznika.

clock-img

11.06.2007, 13:39

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Iz hodnika, pa ni ne iz veže in ne iz dnevne sobe, ampak nekje vmes.

Uživaj življenje...

clock-img

11.06.2007, 13:42

clock-img

mika

pencil-img

6485

mi imamo stopnišče iz dnevne sobe. sploh ne gledam na to al je prektično al ne, enostavno mi je všeč.

Si predstavljaš...ata in mama čičata pred TV v dnevni, otroci pa morajo s svojimi puncami/fanti vsakič mimo njih v zgornji štuk...mislim, ni nobene zasebnosti...

eh, za to se pa ne sekiram, ker bo še kar nekaj let preteklo do takratuser posted image .

clock-img

11.06.2007, 15:33

clock-img

Anonimen

mi imamo tudi iz dnevne. to mi sprva ni bilo ok, zdej pa mi je vizuelno všeč, ker odpre prostor. praktično iz vidika otroka ni ker ne bojo mogl pretirano tihotapit descov gor, iz mojga vidika pa super da bom lahko tečna baba in bom lahko čekirala kerga desca ma v sobi :) hehe ja mam 2 babi :) dec je že reku da bo šibrovko nabavu da bo lohk desce iz balkona odganov :P

clock-img

11.06.2007, 17:50

clock-img

rija

pencil-img

15589

nekje vmes: med vežo in jedilnico

...vox populi...

clock-img

11.06.2007, 18:08

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

, iz mojga vidika pa super da bom lahko tečna baba in bom lahko čekirala kerga desca ma v sobi :)

Upam, da ne bo moj mulc med njimi. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

11.06.2007, 18:18

clock-img

ursi

pencil-img

685

Mi bomo pa imeli stopnice v enem prostoru, kjer si bom pod njimi uredila prostor za likanje in šivanje. Bomo čimbolj izkoristili prostore, ki jih imamo.

clock-img

12.06.2007, 09:27

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

user posted image

No pri nas bo izgledalo nekako takole (po načrtu)

Nama so izredno všeč stopnišča iz dnevne, no tukaj pa je nekje vmes med jedilnico in dnevno.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem