writing-img

Strah-Pušenjak

clock-img

07.02.2012, 11:58

clock-img

pi*ka nogavička

pencil-img

78

Pozdravljene

Mene pa zanimajo vaše izkušnje-namreč danes sem se imela namen prijaviti na nuhalno,pa nekako izbiram med dr.Strah Darjo in dr.Pušenjak Stankom...Kakšne se vaše izkušnje? Kateri se ti bolj posveti? Ali mogeče katera predlaga koga drugega? Hvala pa lep danuser posted image

clock-img

07.02.2012, 12:05

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Jaz sem bila pri dr. Pušenjaku, ful zadovoljna, lepo vse povedal, pokazal itd. Kolegica, ki je imela nekaj časa pred mano nuhalno, je bila pri dr. Strahovi in če bi se ji ta bolj posvetila, bi verjetno že takrat ugotovili napake, ki so se pokazale kasneje in se ni dobro izteklo. Normalno pa je, da boš dobila tud kontra odgovore mojemu, torej da so bile zadovoljne z dr. Strahovo. Jaz vem, da grem naslednjič spet k Puškotu user posted image .

clock-img

07.02.2012, 12:16

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Nisem še prilezla do nuhalne, tako da nimam izkušenj z njo, mi je pa dr.Pušenjak zakon. Tako, da bi jaz kar njega priporočala.

Moram pa nekaj dodati glede nuhalne- pred kratkim sem se jezila, kako lahko na nuhalni spregledajo plod z downovim sindromom in dobila odgovor, da nuhalna svetlina zajame le pribl. 80% plodov z napako, ostali padejo čez to "sito" in da edino ziher je amniocenteza(no, ne vrjamem- poznam otroka z redkim sindomom, kjer je bila amniocenteza vredu). Nuhalna pa je lahko lažno pozitivna ali lažno negativna.

Srečno!

clock-img

07.02.2012, 12:21

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela že v 1. nosečnosti opravka s Pušenjakom (UZ-ji med nosečnostjo) in sem bila zelo zadovoljna, tudi potem v porodnišnici je bil on zraven. Zdaj v 2. nosečnosti sem bila tudi pri njemu na NS in ravno danes grem še na 3D k njemu.

clock-img

07.02.2012, 12:22

clock-img

Anonimen

Aja, samo dodala bi, da sem že kar od nekaj nosečnic slišala, da te zna Strahova zelo na hitro odpraviti.

clock-img

07.02.2012, 12:25

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

ouuuuu maaaaaj! jst sem pa mislislila, da te je Pušenjaka strah! user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

07.02.2012, 12:28

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

ouuuuu maaaaaj! jst sem pa mislislila, da te je Pušenjaka strah! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Aja, samo dodala bi, da sem že kar od nekaj nosečnic slišala, da te zna Strahova zelo na hitro odpraviti.

Drgač pa tud to ja in pa še neki glede mojega prvega posta. Kolegici ni bil ugotovljen DS, ampak spina bifida, ki bi se na NS že lahko videla, če bi si dr. Strahova mal več časa vzela.

clock-img

07.02.2012, 12:30

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Tudi jaz lahko samo potrdim mojo krasno izkušnjo s Pušenjakom. Priporočam.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

07.02.2012, 12:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.02.2012, 12:56

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

jaz sem bila v prvo v ambulanti dr.STrahove in se mi je zdelo kot da sem tja nesla nek denar za neko raziskavo, ki jo dela.
v drugo sem bila pri dr.Pušenjaku in kljub temu, da sem dalj časa čakala, sem s pregleda odnesla boljši vtis kar se tiče profesionalnosti in znanja. pa tople roke ima.

clock-img

07.02.2012, 13:18

clock-img

pi*ka nogavička

pencil-img

78

user posted image user posted image user posted image user posted image hahaha,ma neeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2012, 13:22

clock-img

pi*ka nogavička

pencil-img

78

No,punce hvala za vaša mnenja-sm se glh kar naročila.Pušenjak vabiuser posted image
Kar se pa tiče nuhalne, vem kakšen je riziko...Ampak malo optimizma zraven, da je vse ok, še doda kakšen procent. Sej verjetno je pr vseh nas tkouser posted image  

clock-img

07.02.2012, 14:59

clock-img

enkratna

pencil-img

821

No, jaz sem bila kot ženska s prekomerno težo (=debela) pri dr. Strah prav s težavo obravnavana (da se "spol otroka pri debelih ženskah ne vidi").
Eden od komentarjev pri NS pa je bil (glede na to da imam dve avtoimuni bolezni) "ta nosečnost se ne bo dobr končala".

clock-img

07.02.2012, 15:32

clock-img

amyZ

pencil-img

461

Do mene pa je bila Dr.Strah zelo prijazna in korektna. Uz je sicer delala ena druga, ki bo začela pri njej delati, samo je bila Strahova zraven. In smo lepo vse pogledali, izmerili NS in pogledali še za spol. Ni se mi zdelo, da bi hotela nekaj na hitro ali karkoli, pa da je bila iskreno veselo za dobre novičke, ker je imela pred menoj nekaj slabih rezultatov. Tako da jaz sem imela dobre izkušnje pri njej.

clock-img

07.02.2012, 19:01

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

prvi otrok,strahova:me je na hitro odslovila, nic kaj konkretno povedala. nisem dobila nobene slikce,niti cd-ja, placala polno ceno.

drugi otrok,pusenjak: zelo zadovoljna, za vsak moj strah je imel odgovor, z nama je bil sin in mu je zelo lepo razlozil kaj pocne z mamico in kdo je v trebuscku.

clock-img

07.02.2012, 20:35

clock-img

Anonimen

No, jaz sem bila kot ženska s prekomerno težo (=debela) pri dr. Strah prav s težavo obravnavana (da se "spol otroka pri debelih ženskah ne vidi").

jp..kokr da bi bla pri meni na pregledu zravnuser posted image user posted image
šele zdj ko razmišljam je tud mene odpikala na hitro..prej tud pomislila nisem na kej takega, ker pač prvič ne veš kako gre..nebi o tem da sem med nuhalno in naslednjim pregledom dobila domov pošto da se seli v privat ordinacijo in da grem lahko zravn ampak da je brez koncesije..ja sevedauser posted image

sem se ravnokar odločila v naslednji nosečnosti-k upam da bo čimprej da grem k pušenjakuuser posted image user posted image

clock-img

07.02.2012, 20:48

clock-img

Anonimen

Kot rečeno zgoraj, sem pri njemu danes opravila 3D uz in spet ga lahko samo pohvalim. Ker je bila vidljivost bolj slaba oz. mali ni preveč sodeloval in smo zato posneli bolj malo slik in filmčkov, je rekel sestri, da naj zaračuna manj, za povrh mi je pa še MV in pretoke izmeril. user posted image  Aja, pa na AC sem bila tudi pri njemu in spet ga lahko samo pohvalim, poseg je bil mimo en, dva, tri, bolelo skoraj nič, komplikacij pa tudi nobenih.

clock-img

09.02.2012, 12:30

clock-img

GregUr

pencil-img

520

mene pa samo zanima kakšne so čakalne dobe za NS? kdaj ste se približno naročile?

hvala user posted image

clock-img

11.02.2012, 12:22

clock-img

Jassika

pencil-img

682

Jst sem isto mislila user posted image user posted image

clock-img

11.02.2012, 22:11

clock-img

cilla

pencil-img

763

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

mene pa samo zanima kakšne so čakalne dobe za NS? kdaj ste se približno naročile?

hvala user posted image

Jaz sem sicer imela pravi čas za nuhalno ravno konec dopustov lani avgusta, zato je bilo morda navala malce več, ampak čeprav sem klicala 3 ali celo 4 tedne prej, so me komaj stisnili v en termin.

clock-img

13.02.2012, 10:42

clock-img

GregUr

pencil-img

520

hvala cilla. no jst sem od kolegice zvedela, da ti itak na pregledu ginekolog (tam okrog 9.tedna) sam reče da bi bil že primeren čas da se naročiš, če želiš. in to itak ne more bit več kot 3 ali 4 tedne prej, tko da se bomo šli loterijo. mogoče pa je blo res takrat več navala zarad dopustov, čeprav se mi zdi čudno, ker tiste k so nuhalno "zamudile" in so ble že v 18. tednu npr., ti itak niso "zasedle" termina, ker bi mogle že prej bit. eh kompliciram. počakat, poklicat, pa bomo vidli user posted image

clock-img

13.02.2012, 11:49

clock-img

krogec

pencil-img

110

sem enkrat že na enem drugem forumu napisala, pa bom tu ponovila - Strahova je bila 2006, ko sem bila prvič na NS, še v ZD Domžale in takrat se mi je zdela ful ok, se je potrudila, vse razložila, pokazala... v drugo, 2009, je bila že privat in takrat mi je bila čisto mimo user posted image , kr neki je bluzila, nič se ni potrudila meni razložit, samo po računalniku je šarila; zraven sta bila moj in hči, ki je imela takrat malo manj kot 2,5 let in je bilo več kot očitno, da ji gresta na živce, čeprav je bila mala pridna in je mojemu sedela v naročju.. k njej niti zastonj ne bi šla več!!!! pa še brezveze me je "nategnila" za krvni test (je treba dodatno plačat), ker mi je potem moja ginekologinja povedala, da je bil že osnovi rezultat super

¤ ¤ ¤

clock-img

13.02.2012, 20:28

clock-img

marjetka1975

pencil-img

114

dr. geršak v porodnišnici v Ljubljani-je super, toplo priporočam

lp

clock-img

10.04.2012, 19:20

clock-img

jabka

pencil-img

59

Pri meni je bil pusenjak zelo zadrzan in molcec, nuhalna je bila gotova v manj kot petih minutah. Je bilo pa v porodnisnici in ne privat.

clock-img

25.04.2012, 21:20

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

pušenjak - zakonuser posted image user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem