writing-img

Strah

clock-img

20.07.2007, 14:44

clock-img

Anonimen

Zadnje čase se me loteva, čuden, nepopisen strah... že pred zanositvijo sem bila vedno utrujena, zdaj med nosečnostjo sem ko cunja, strah me je, da bom po porodu tako utrujena, da ne bom mogla normalno skrbeti za otroka... prosim, dajte mi kakšen nasvet kako naj pridobim energijo?

clock-img

20.07.2007, 14:51

clock-img

srki

pencil-img

9222

Otrok ti bo dal to energijo, boš videla.

clock-img

20.07.2007, 16:26

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Otrok ti bo dal to energijo, boš videla.

vcasih komaj odprem oci, tok sem utrujena, ampak njen nasmeh je dovolj, da sem spet sposobna gore premikat.. mamina moc je neprecenljiva, nic skrbet...

clock-img

20.07.2007, 16:32

clock-img

komarka

pencil-img

462

Najbrz se moras malo umirit in se vprasat od cesa si utrujena. Je to fizicno? Koliko imas obveznosti? dovolj počivaš?...Hrana!!! ali pa če si slabokrvna...
Ali je utrujenost psihična: preveč skrbi? stres? Sama pomisli kaj bi te pomirilo.

Bodi prepričana, da si sposobna skrbet za dojenčka! user posted image In bos stvar speljala-na svoj način. Gotovo, na začetku bo vse malo uslo iz ustaljenih tirnic in se postavilo na nove-a ta cas in premik potrebujeta vsaka mama in novorojencek (in z njima tudi partner, druzina).

Morda se pa prevec primerjas s "super"sposobnimi zenskami ali pa preprosto pričakujes od sebe prevec!

Nenazadnje pa tudi pogovori na forumu pomagajouser posted image

Ne pozabi si vzeti casa zase!!!!

clock-img

20.07.2007, 19:03

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Komarka, dobro si napisala. Še meni dala mislituser posted image
Ko sem skoz v muvingu, da si niti minute ne vzamem.

Zdaj pa....ja si mi dala mislit.

LP

i belive i can fly....

clock-img

21.07.2007, 13:46

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Veš tud jaz sem bila nekje v sredini user posted image zelo utrujena. Sem bila včasih komaj pokonci a sem proti koncu user posted image tako energijo da ne moreš verjet.Skoz bi neki pospravlala, okol hodila,...

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

22.07.2007, 15:30

clock-img

Ana Luna

pencil-img

604

vcasih komaj odprem oci, tok sem utrujena, ampak njen nasmeh je dovolj, da sem spet sposobna gore premikat.. mamina moc je neprecenljiva

... to si pa tako lepo napisala, da so mi kar solze stopile v oči ...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem