writing-img

Strah me je!

clock-img

30.10.2007, 16:31

clock-img

divans1

pencil-img

2547

S fantom se trudiva za dojenčka že več kot 8 mesecev, pa nič. Ful me je strah, da ni kej narobe. Mogoče mi dela samo psiha, ker moja mami mene ni mela 20 let, pa je blo vse normalno z obema. Ovulacijo mam vsak mesec, ta mesec mi je kr tekla vn sluz... Dejte mi kej svetujte prosimm!! Seksava skoraj vsak dan.

< Sporočilo je popravil Marina RR -- 30.10.2007 19:52:39 >

clock-img

30.10.2007, 16:36

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Pojdi do g., naj ti naredi teste pa preveri kar je treba.Naprej ti bo pa že on povedal kaj in kako.

clock-img

30.10.2007, 16:42

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Glede na tvoj post je pri tebi velik problem psiha. Žal...lahko si popolnoma zdrava pa ne boš user posted image  ker si totalno zapsihirana.
Sem ko lajna že...manj se boš sekirala prej bo...govorim iz lastnih izkušenj.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

30.10.2007, 16:42

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ja veš pri ginekologu sem že bila, naredil mi je ultrazvok skozi nožnico, in je reku da ni nobenih nepravilnosti videt in da bi mogla nekje do spomladi zanosit, da če ne , pa v ljubljano. In tega me je strah. A ti tle ginekolog ne more več nč pomagat. A morš ostat v bolnici na preiskavah al kako je to?? Tega me je strah.

< Sporočilo je popravil Marina RR -- 30.10.2007 19:53:30 >

clock-img

30.10.2007, 17:00

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Nekaterih nepravilnosti se na UZ-ju ne vidi ampak je potrebna laparoskopija. Ta je nujna saj lahko g.potem dokončno izve ali je potrebna umetna oploditev ali ne. Upam, da zanosiš po naravni poti ampak 8 mesecev še ni tako dolga doba, čeprav razumem, da se tebi zdi cela večnost.
p.s.tiskane črke tu pomenijo kričanje.
Lp

clock-img

02.11.2007, 18:51

clock-img

Raguel

pencil-img

338

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Glede na tvoj post je pri tebi velik problem psiha. Žal...lahko si popolnoma zdrava pa ne boš user posted image  ker si totalno zapsihirana.
Sem ko lajna že...manj se boš sekirala prej bo...govorim iz lastnih izkušenj.user posted image

se strinjam,da psiha ubija,sodeluj z G in se poskušaj sprostiti

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

clock-img

04.11.2007, 00:07

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: darja30

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

se strinjam,da psiha ubija,sodeluj z G in se poskušaj sprostiti

se podpišem

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem