cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Strelci kot ljubimci???

clock-img

11.07.2008, 09:43

clock-img

Anonimen

Kaj pa moški ljubimci, ki so po horoskopu strelci? 

clock-img

11.07.2008, 09:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.07.2008, 09:52

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Pri strelci pa je vedno huda akcija, moški in ženske. No te se pa splača met. user posted image

jaz tako trdim za škorpijone user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 10:29

clock-img

Polona31

pencil-img

403

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Pri strelci pa je vedno huda akcija, moški in ženske. No te se pa splača met. user posted image

jaz tako trdim za škorpijone user posted image user posted image user posted image

zanimivo, da imam poteljne izkušnje z obema znamenjema in se povsem strinjam z živko...škorpijoni so user posted image user posted image user posted image , vendar po mojih izkušnjah je bil dober le v postelji, drugače pa TOTALNO NEZANESLJIV!!!

Posteljna telovadba s strelecem pa user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 10:33

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

tole za strelca se pa moram strinjatuser posted image

clock-img

11.07.2008, 10:36

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Strelci so zelooo strastni, ampak si ponavadi ne pustijo blizu ... izkušnja kar pozitivna glede akcije, ja. Se mi je pa že zgodilo, da sem naletela na zelo mlačnega škorpijona (ko ravno omenjate!) user posted image

clock-img

11.07.2008, 11:05

clock-img

majcci

pencil-img

521

Jaz sem strelka, pa sem nekje vmes - ne prestrastna in ne premlahavauser posted image . Mogoče bi to držalo kot je napisala Majuska, da smo strelci strastni, vendar si ne pustimo blizu. Včasih je res tako, jaz npr. rabim nekaj spodbude oz. truda da pride do akcije pol pa je aaaaakciiiiijaaaaaa.

clock-img

11.07.2008, 11:28

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

jaz sem strelkauser posted image , bom mogla mojega na forum poslat, da napiše kaj o strelkah user posted image

clock-img

11.07.2008, 11:53

clock-img

jernejav

pencil-img

863

Moj je strelec in je zeloooo strasten........še ni bilo boljšega sexa, kot je z njimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 12:33

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Strelci so zelooo strastni, ampak si ponavadi ne pustijo blizu ... izkušnja kar pozitivna glede akcije, ja

Točno tako, če pa partner najde tisto pravo točko oz. tisti fitilj potem je pa AKCIJAAAAAAAAAAAAuser posted image da ni boljše...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

11.07.2008, 13:20

clock-img

puncica

pencil-img

9847

pa a je sploh važno kako znamenje je, sej je potem važno še podznamenje in še ne vem katera luna in sonce user posted image , tako da po moje se v vseh znamenjih v pravi kombinaciji najdejo pravi žrebci user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 14:09

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

pa a je sploh važno kako znamenje je, sej je potem važno še podznamenje in še ne vem katera luna in sonce

res je, res je. vse je res - moj je škorpijon in v podznaku strelec, pa se ga moram včasih prav otepat user posted image aja, da je stvar še hujša, je basist in ma še ful natrenirane prste user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem