writing-img

Streptoccocus gr.b

clock-img

11.11.2008, 12:02

clock-img

ansajika

pencil-img

7

oj.sem nova na ringarajiuser posted image user posted image mal pozen ampak vseenuser posted image me zanima ali je kera,ki je imela izkušnje s to bakterijo???user posted image sem namreč v 36. tednu in sem ta teden dobila izvide,da sem okužena s to bakterijouser posted image  kdorkoli?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 11.11.2008 12:22:07 >

clock-img

11.11.2008, 12:04

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Živjo!

Jaz izkušenj nimam, sem se pa prejšnji teden vseeno dala testirat - še nimam izvidov. Vem le, da če si okužen s to bakterijo, ti pred porodom dajo en antibiotik, ki preprečuje, da bi se otrok v porodnem kanalu okužil s to bakterijo. Mi je ap moja G rekla, da se to ne zdrvavi - pač imaš ali nimaš, med porod pa poskrbijo zate.

clock-img

11.11.2008, 12:48

clock-img

mucek1

pencil-img

38

Pozdravljena jaz imam tudi to bakterijo. Porod je bil normalen odtekla mi je voda in ko sem prišla v bolnico rodit sem dobila antibijotik. Ampak so me strogo opozorili da morem to v bolnici ko grem rodit prvo povedat. Tudi na otroka dajejo posebno pozornost po porodu. So mu vzeli dva krat kri za vsak slučaj v razmaku dveh dni ampak je bilo vse ok. Tako da ni straha, ampak dobro je takoj it v bolnico ko se porod začne da ne pride do komplikacij. Želim ti lep preostanek nosečnosti in nič skrbet samo takoj povedat ko boš šla rodituser posted image .user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2008, 13:28

clock-img

detelja

pencil-img

4525

jaz sem bila s to bakterijo okužena že pred leti pa imam v mat.knjižico vseeno napisano, da mi morajo ob porodu dat antibiotik...gin. trdi, da te katere smo že bile okužene s to bakterijo jo med nosečnostjo še hitreje dobimo nazaj....upam, da je ne bom dobila...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

12.11.2008, 14:47

clock-img

ansajika

pencil-img

7

user posted image user posted image hvala za tako hitre odgovoreuser posted image user posted image sem bila danes pri ginekologinji in mi je povedala isto kot ve tukaj na forumuuser posted image takoj po porodu dobim antibiotik un to naj bi bilo touser posted image user posted image user posted image lep dan še naprej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem