cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Strija počila do krvi

clock-img

14.11.2007, 21:30

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Zanima me, če se je kateri to naredilo. V predelu desno od popka se mi je naredila tako ogabna strija, da ni za povedati. Široka je za celi mezinec, na določenih mestih rahlo krvavi, boli pa ko 100 hudičev. Tri dni me je najprej bolela koža, poem me je začelo srbeti, poem me je spet bolelo, danes pa za finale to. Celo nosečnost sem se mazala pa ni očitno nič pomagalo. Nekaj takega še nisem videla.

Mislite, da je to za zdravnika? Ali kaj naj naredim z njo? Problem je v tem, da me enako boli sedaj pod popkom...

clock-img

14.11.2007, 21:32

clock-img

Anonimen

Raho, fiziološko uporabi. Pa bepanten plus mazilo.

clock-img

14.11.2007, 21:35

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Misliš, da bo bepanten kaj pomagal?

clock-img

14.11.2007, 21:39

clock-img

Anonimen

Pravjo, da ja. Od tiste kolegice ki sem ti zadnjič pisala: takrat še ni bilo te kreme. Da me ne boš vprašala vnaprej. user posted image

clock-img

14.11.2007, 21:53

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Pa kopaj se v olivnem, drugič pa spet v mandljevem olju.
Tudi mene je koža nenormalno srbela, sploh zdaj v četrti nosečnosti, in ker sta bila dva, je bil trebuh tudi tak, da je grozil z eksplozijo. Pa mi je to najbolj pomagalo, po kopanju pa sem se že obilno namazala z oljem, in res, po petih otrokih nimam nobene strije.
Mi pa hudičev trebuh sedaj noče zginituser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

14.11.2007, 21:54

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Speri s FR, pol pa če te bo bepanten pekel (mene je), namaži s kremico za ritko ( predvidevam, da jo že imaš.
Žal pa ne pomaga popolnoma nič, da ne bi pokala naprej. Kreme gor ali dol...to dela neki neumni hormon. Jaz prvič nisem imela niti ene strije, sedaj pa imam ene 6 ogabnih, pa eno še nekje, k je g rekel, da še v življenju ni videl kaj takega user posted image . sem bila letos na plaži najlepša ...bela k jogurt, pa živo rdeče strijeuser posted image
Saj ko vidiš svojega user posted image pozabiš na vse,...do prvega tuširanja user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 21:59

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Joj, babygirl, kako si me nasmejala...

No, saj ni čudno, da sem po 2. user posted image  taka - pred 1. user posted image  sem imela obseg pasu 57 cm - in zrasla na magičnih 130 cm. Sedaj sem 4 t pred PDP in sem že skoraj presegla magičnih 130 cm. Pa sem ponovno že prišla do obsega 70 cm. Pa kaj jaz pričakujem od svoje kožeuser posted image  2x v treh letih se je raztegnila na 2x veličinouser posted image .

Elastika se tudi enkrat strga, ne?

clock-img

14.11.2007, 22:27

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

FR, pol pa Bepanthen Plus, ker dezinficira in celi (je antiseptična krema) user posted image

clock-img

15.11.2007, 07:22

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, raho, zdaj je pa res že skrajni čas, da pride tisti december. Kaj vse se ti ne bo še zgodilo.

clock-img

15.11.2007, 08:23

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

babygirl si pa me v smeh spravila s temle tvojim postom...tajtaj čestitke za 5 otročičkov....
Moj nasvet: drugače pa poskusi kakšno ognjičevo kremo....ali pa od Eucerina se neka nova reč dobi proti strijam in že za popravo strij(kao) ne vem pa kako ta reč deluje...morda ma kera izkušnjo s tem.
Tudi jaz mam strij po vampkuuser posted image polno, pa po riti, pa po prsih...pa še kje bi se našlo...rajš ko se grem tuširat dam očala doluser posted image da ne vidim vsega...pa še celulituser posted image ....

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem