writing-img

Strije ali kaj drugega?

clock-img

17.09.2006, 10:01

clock-img

Anonimen

Včeraj sem že hotla zaspati pa sem opazila nekaj groznega v ogledalu v kopalnici user posted image   nikjer na trebuhu ali na bedrih niti ene same strijice,...zadnja plat pa polna vijoličnih lis user posted image

Kaj za vraga je to? user posted image

Mislite, da so strije? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image user posted image

clock-img

17.09.2006, 10:07

clock-img

April

pencil-img

5459

Ja, poznam ta občutek, ko kar na enkrat opaziš nekaj neprijetnega na svojem telesu. Na žalost so najbrž res strije.  Kaj dosti več, kot redno se mazati, itak ne moreš narest. Saj bodo hitro barvo spremenile in bodo manj opazne. Do takrat naj te pa tolaži to, da ti jih vsaj gledati ni treba, ker so se zadaj nardile.user posted image

clock-img

17.09.2006, 10:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: April

Do takrat naj te pa tolaži to, da ti jih vsaj gledati ni treba, ker so se zadaj nardile.user posted image

Bi mi bilo ljubše, da jih sploh ne bi opazila user posted image . So pa res hvalabogu na očesu manj vidnem mestu user posted image

clock-img

17.09.2006, 10:31

clock-img

Anonimen

Saj sčasoma bodo bele ratale, pa bodo manj vidne.user posted image

clock-img

17.09.2006, 10:32

clock-img

rija

pencil-img

15589

Misliš tebi manj vidnem mestu....user posted image user posted image user posted image

Ne se sekirat. Meni sta se ene dve naredile pod trebuhom, me je nanje opozorila G na pregledu...vendar sta po porodu čudežno izginili....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem