writing-img

Striptis

clock-img

05.09.2007, 23:04

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima,če se kdak poigravate z mislijo da bi tko za finančno inekcijo al pa za svoj ego zaplesale kak privat table dance?In a je katera tuki ki se je s tem preživljala?

clock-img

06.09.2007, 07:22

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ne.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

06.09.2007, 07:35

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Nisem zato študirala, da bi plesala table danes za preživetje user posted image , niti nimam želje po tem.

clock-img

06.09.2007, 07:56

clock-img

Anonimen

ne k bi vsi financerji pomrl od groze :)

clock-img

06.09.2007, 08:02

clock-img

srki

pencil-img

9222

Še nisem tako na dnu in v taki finančni stistki, da bi o tem razmišljala. Pa tudi veliko samozavesti bi si morala "pridelati", če bi se hotela v to podati.

Drugače pa, nekako ne obsojam tistih, ki to počnejo. Zakaj ne, pa si mi ne da zdajle ali kdaj drugič sploh razlagatuser posted image .

clock-img

06.09.2007, 08:08

clock-img

puncica

pencil-img

9847

NE!, se pa že kak let spravljam da bi mojmu tole pripravla pa ni možnosti ne časa za priprave user posted image user posted image user posted image Da ne bo pomote da bi mu jst mal zamigala ne kakšna druga, pa še pocen bo prišel skoz user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

06.09.2007, 08:16

clock-img

pero72

pencil-img

59

Vsak posel je zanimiv po svoje, tko da neb imel nič proti , če bi me kakšna skupina žensk najela za en tak ples. user posted image user posted image user posted image
Sam na kakšen "table" pa neb lezu , da neb dol pou.user posted image user posted image

clock-img

06.09.2007, 08:25

clock-img

srki

pencil-img

9222

user posted image user posted image user posted image user posted image , je treba že malo spretnosti za tole, a ne.

Drugače pa, ravno včeraj sem zvedela, da so prijatli enemu za okroglo obletnico pripeljali eno punco, plesačico, ki se poleg redne službe, ki jo ima, s plesom ukvarja ljubiteljsko, ker ji je pač to všeč.

clock-img

06.09.2007, 08:46

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Valda sem o tem ze razmisljala. Ne vem sicer, ce bi glih znala, pa po moje imam tud joske premajhne (ostali atributi bi se nekak sli skos).
Tist s faksom je pa najbolj mimo. Jaz tud nisem delala topologije pri Vrabcu zato, da bom zdaj drek od Eve brisala, pa ga glih tko brisem in je prav zabavno.

Lara je prevec samokriticna.

Puncica ima pa prav. Je namrec tok huda bejba, da bi najbrz njen dragi ponorel, ce bi mu se striptiz plesala. :)

clock-img

06.09.2007, 10:17

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Nisem še razmišljala, morda zato, ker nisem v stiski.
Če bi pa bila, se mi to ne zdi nič hujšega. Splezaš na mizo, se butasto režiš, migaš z ritjo in vsemi mogočimi pritiklinami, se slečeš, se še malo butasto režiš, pobereš cote in denar in greš domov.
Če bi me pa kdo najel pa ne vem, butasto režat se definitivno znam, joške mam pa tud jaz bolj majhne. Pač pustiš fejst podložen modrc kar gor...

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

06.09.2007, 10:18

clock-img

Anonimen

Striptiz

clock-img

06.09.2007, 10:40

clock-img

gregstr

pencil-img

50

Striptease user posted image

clock-img

06.09.2007, 11:47

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ej Marija dej nehi no, mi bo še nerodn user posted image  

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

06.09.2007, 12:16

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

jst ga plešem...in to za mastne pare......ampak samo izbranim strankam......na zalti listi je trenutno in mislim da "zavedno"samo ena stranka.......morda nikoli ne veš  jo kdo zamenja,pustimo se presenetiti,raje pa upam,da ne........in ta stranka je moj mož user posted image

clock-img

06.09.2007, 13:04

clock-img

Slončica

pencil-img

576

Če bi mela postavo ko Demi Moore sigurno.Tko pa v tem življenju zgledam ko hruška in je ta dejavnost rezervirana za domačo uporabo.Mora bit pa dobr.Ko gledam punce na moto zborih jim nič ne manjka.

clock-img

06.09.2007, 19:57

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pa saj hruške so prav zanimive za pogledat in lušne, pa sočneuser posted image .

clock-img

08.09.2007, 22:05

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Ja, jaz tudi včasih mislim, da bi user posted image  kdaj presenetila s kakšnimi hudimi štiklarji, belo moško srajco s kravato in klobukom...in Cookerjevim  user posted image  "ta-ra-ra-ra-ra-ram,....you give me reason to live, you ... 
You can leave your hat on...user posted image

ROŽICA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem