writing-img

Stroj za pranje posode

clock-img

09.10.2006, 08:55

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Zanima me, ali sploh obstaja kak stroj, ki ze po prvem pranju nebi opraskal kozarcev??  Imamo elektroluksov pralni stroj in to je vse poskrabano.

clock-img

09.10.2006, 09:15

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

ni kriv stroj  user posted image

kriv je tisti, ki kozarce tišči notr enega ob drugega user posted image

clock-img

09.10.2006, 09:32

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Mogoče pa niso popraskani, ampak se samo ne svetijo? Si dala noter sol in sredstvo za lesk?

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

09.10.2006, 09:58

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz ga imam sedaj ene tri leta, pa kozarci niso nič opraskani.
Tako kot pravi Jana73, moraš pa paziti, pa kozarcev ne basati enega ob drugega. A tisto tekočino za lesk uporabljaš?

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

09.10.2006, 10:58

clock-img

Anonimen

pa s soljo ne smeš amoak s tabletami.
ko je mama nehala sol uporablat je blo boljše.
Ni vsak mesec nove garniture kozarcev kupovala user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2006, 12:22

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Ne ne dajem kozarce prevec skupi, ni to krivo, niti ne dajem soli, mam tablete 3 v enem pise na njim.. ka pa vem ka pomen, pravjo da so tabolse. Sam en kozarec sem dala prat in po prvem pranju je ze imel dve pise... oprano je bilo super, sam opraskan pa tudi. Torej ve mislite da stroj ni imel tle prste vmes?

clock-img

09.10.2006, 13:16

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Jaz s strojem perem že pol leta, pa noben kozarec ni opraskanuser posted image  

clock-img

09.10.2006, 13:44

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ja meni če soli zmanjka zgledajo kozarci kot da so opraskani. Jaz dam sol + tekočino za lesk kljub temu, da uporabljam tablete 3 v 1. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

10.10.2006, 21:17

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

user posted image user posted image user posted image Smrka, kaj pa, če je problem potemtakem v kozarcih?

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

10.10.2006, 21:31

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Jaz perem posodo z pomivalnim stgrojem že enih deset let. Pred letom dni smo kupili novega Gorenje in sem z njim prav tako zadovoljna.
Ker pa ima mož trgovino z belo tehniko, sem bila lani z njim na izobraševanju Gorenja, in tam so posebej poudarili DA  ZA DOBRO DELOVANJE STROJA NE ZADOŠČA UPORABA TABLET 3 V ENA AMPAK JE OBVEZNA UPORABA SOLI!!!
Če pogledate v naodila za uporabo stroja katerega koli proizvajalca, boste videle, da na to res vsi opozarjajo.

Pa čimbolj čisto posodo vam želim.

Si več sploh ne znam predstavljat življenja brez njega.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

10.10.2006, 22:17

clock-img

iva01

pencil-img

961

Jaz pa glih zato perem kozarce v pomivalnem stroju da se lepo svetijo, mislim da se odrgnejo zato če jih preveč naskupaj daš not

clock-img

10.10.2006, 22:28

clock-img

Anonimen

prvič slišim da bi pomivalc kozarce opraskal. user posted image

clock-img

10.10.2006, 22:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Zanima me, ali sploh obstaja kak stroj, ki ze po prvem pranju nebi opraskal kozarcev??  Imamo elektroluksov pralni stroj in to je vse poskrabano.

Jaz bi za začetek probala, da jih ne bi dala v pralni stroj ampak v pomivalnega. user posted image  Bod vesela da so sploh še celi. A vsaj centrifugo izklopiš? user posted image

clock-img

11.10.2006, 09:19

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Jaz tudi nimam opraskanih kozarcev - mogoče je pa kje drugje finta?

Lp Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

11.10.2006, 13:07

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz imam pomivalni stroj že 12 let pa še kaj takega nisem doživela. Imam pa probleme (?) s kozarci slabe kvalitete...tistimi, ki jih dobiš skoraj zastonj. Ti pa postanejo po pranju taki motni, pa imajo take obročke. Tisti ta boljš kozarci pa so kristalno čisti. Tak da bi jaz rekla, da je v prvi vrsti problem v kvaliteti kozarcev. No, vsaj pri meni je tako.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

11.10.2006, 23:18

clock-img

Lejči

pencil-img

520

se strinjam s taniko. niso vsi kozarci primerni za pomivanje v stroju user posted image

clock-img

12.10.2006, 06:02

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Kake fine kozarace se pač ne pomiva v pomivalnem stroju. Precej stvari ima prav zato oznako "primerno za pomivanje v pomivalnem stroju".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem