writing-img

Studi Moderna

clock-img

08.04.2005, 16:53

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

Moram vam povedati,da sem zelo razočarana!
Pred 2 letoma sva naročila ležišče Dormeo-bilo so veliki problemi glede dostave. Zdaj sva kupila novo posteljo in sva naročila preko njih letvice in odeje.To je bilo pred 2 tednoma.Rekli so,da bo dostava v ponedeljek-ni je bilo! Ne da bi gdo poklical(sama sem)so mi v petek rekli ,da se jim je "zrušil" server.Jaz to vse razumem:ups:Ampak kako :hudicek:ne morejo popraviti serverja do naslednje srede?:grrr:
Res sem:grrr::grrr::grrr:

clock-img

08.04.2005, 16:57

clock-img

smrček

pencil-img

699

Moja mama je tudi preko njih vzela vzmetnico, pa so ji en obrok kar po pomoti še zram pribili:zmeden:. Se spolnem, da je ena moja znanka tudi enkrat full šinfala prek njih.

clock-img

08.04.2005, 16:58

clock-img

smrček

pencil-img

699

Spomnala sem se, ne spolnala.. Sem malce prenaglo piosala, pa kar po domač:)-

clock-img

08.04.2005, 17:04

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

No to se nama ni zgodilo.Pa nič se nebi sekirala,če bi bili bolj vljudni!!!Pa:hudicek:mi smo ja njihove stranke:zmeden:
No moram povedati, da sva z Dormeom-ležiščem zelo zadovjna-nebi ga menjala!

clock-img

08.04.2005, 17:11

clock-img

smrček

pencil-img

699

Ta priokus njihove pozornosti in prijaznosti je najbolje hitro pozabit. Samo da se fino spančka9nebesa

clock-img

08.04.2005, 17:12

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

:bravo:Samo sem morala to povedat, ker sem skoraj počla od:grrr:

clock-img

08.04.2005, 19:30

clock-img

india

pencil-img

5342

Jaz sem pa 2 meseca čakala, da so se spomnili in mi poslali cene za nestandardne velikosti ležišč...potem so mi pa še rekli, daje bla pa pred dvema mesecema akcija.:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

08.04.2005, 21:09

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Meni so za jogi rekli, da stane toliko in toliko, ko pa je :love: šel ponj, je (nepozoren, kot zna biti...) zanj plačal 4 čuke več...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem