writing-img

Stvar za tržno inšpekcijo?

clock-img

08.04.2006, 15:19

clock-img

Anonimen

Po moje ja.

Primer. Adria ima na svoji spletni strani, ažurirani z dašanjim dnem, pod posebno ponudbo označen let Amsterdam - Ljubljana za ceno 16 eurov.
Ali morajo karto prodati po tej ceni, ne glede na to, da pravijo, da je bilo v tej ponudbi le nekaj kart in da so že zdavnaj razprodane?user posted image

Po mojem mnenju je to isto kot pri artiklih po razprodaji. Tistega, pri katerem po končani razprodaji trgovci pozabijo popraviti ceno, morajo prodati po znižani ceni, kot je na artiklu označeno.

Je tako ali ni tako?

clock-img

08.04.2006, 15:47

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

V ponudbi je bilo najbrž nekaj kart po tej ceni, ne vem zakaj bi bilo to potrebno pijave na tržno, saj ni zavajanje potrošnikov-cena kart je za en let

clock-img

08.04.2006, 15:51

clock-img

Andra

pencil-img

825

Po moje morajo artikle, v tem primeru letalsko karto, prodati po tisti ceni za katero oglašujejo. Če so imeli v prodaji le nekaj kart, bi moralo to zraven pisati, sicer gre za en velik nat..user posted image

clock-img

08.04.2006, 16:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mojcadamijan

V ponudbi je bilo najbrž nekaj kart po tej ceni, ne vem zakaj bi bilo to potrebno pijave na tržno, saj ni zavajanje potrošnikov-cena kart je za en let

Kako da ni zavajanje potrošnikov, če teh kart ni, tam pa piše, da so? Nič ne piše, do kdaj je ponudba veljala oziroma da ne velja več. Piše, kot da je ponudba aktualna.

clock-img

08.04.2006, 16:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Andra

Po moje morajo artikle, v tem primeru letalsko karto, prodati po tisti ceni za katero oglašujejo. Če so imeli v prodaji le nekaj kart, bi moralo to zraven pisati, sicer gre za en velik nat..user posted image

Ja, se strinjam, mislim, da mora v primeru omejitev količine ali po datumu to zraven pisati. Če nič ne piše, potem velja. Saj v bistvu piše, da velja.

clock-img

08.04.2006, 18:04

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Če nič ne piše, bi morala dobiti še vedno karto, če pa je omejena z datumom ali pa da piše " odprodaje kart" ali kaj podobnega, potem ti ne rabijo prodati karto za 16 evrov.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

08.04.2006, 22:47

clock-img

rija

pencil-img

15589

Se strinjam z Marogico.
Poglej droben tisk. Sem prepričana, da je nekje. Ali pa kakšna zvezica. Če so to napisali na strani, potem jim ne moreš čisto nič.
Pa dvomim da niso.

clock-img

09.04.2006, 00:05

clock-img

Shania

pencil-img

558

Preberite si splošne pogoje poslovanjauser posted image

Lp,
Shania

clock-img

09.04.2006, 09:44

clock-img

lucika

pencil-img

2357

moj dragi ima pa tako veselje zajbavat iliriko, ki ima vsak dan na svoji internetni strani kako ugodno ponudbo. maldive za 56 tisoc, pa dominikansko za 106, pa mauritius za 65...in pol klice v ce, pa ga nekaj zabijajo, pa z veseljem se v lj...oni pravijo, jjjjooooj gospod, tole bo pomota; pa joj gospod, to bi pa jaz tudi sla, pa joooj gospod, kaj se hecate...ampak na koncu, pravi, da bo enkrat eksplodiral in jih prijavil. ker to je zavajanje potrosnikov; in konec koncev bi te morali poslati za tako ceno kot pise. in pika.

clock-img

10.04.2006, 06:22

clock-img

Anonimen

Ko mi najdete Mauritius za 65.000 SIT, me prosim TAKOJ pokličite na moj GSM!

clock-img

11.04.2006, 14:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Shania

Preberite si splošne pogoje poslovanjauser posted image

Lp,
Shania

Kaj mežikaš, napiši, kje jih dobimo. A to za Adrio?

Mimogrede, karta naj bi bila 80 eurov in ne 16. Ne vem, kje sem jih dobila.user posted image  Smo pa zdaj po neki drugi liniji izvedeli, da ta karta res obstaja, samo da je treba 3 tedne prej plačat. Pa tudi to seveda nikjer ne piše. Grem stavit, da če bi jo prišli res kupit za let čet tri tedne, bi se pa nekaj tretjega spomnili.

clock-img

11.04.2006, 14:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.04.2006, 09:19

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Splišni, doma ostan, pa bo mir. user posted image

Jaz bi na tvojem mestu kar fejst po mizi udarla user posted image . Tega nategovanja in zavajanja je res več kot preveč!

clock-img

12.04.2006, 14:14

clock-img

Anonimen

Pety, jaz na žalost itak nikamor ne grem. Samo naša tamala (moževa hčera) bo prišla iz Amsterdama, pa bomo morali pač dražjo karto zanjo nabavit. Zdaj stanejo že okoli 80 tisoč.

clock-img

12.04.2006, 18:44

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

prej ko karto rezerviraš, cenejša je - ja tako pač imajo letalski prevozniki, žal user posted image  če je vikend vmes je pa itak še cenejša

ti kr lepo na Adrio pokliči na 080 13 00 in naj ti najdejo najcenejšo karto user posted image  

pa to kar oglašujejo je vse brez letaliških taks, ki pa znajo bit višje od same vozovnice user posted image

clock-img

12.04.2006, 19:15

clock-img

Anonimen

Ja, Jana, vse to vemo, ker "letimo" parkrat na leto, ampak tale ekstra ugodna ponudba mi pa vseeno ne da miru.

clock-img

13.04.2006, 12:24

clock-img

jasnika

pencil-img

887

da vam povem samo podoben primer. lani enkrat so v tušu meli znižane neke začimbe oz so reklamne-znižane listke pozabili umakniti in na bblagajni sem jih hotela imeti po tisti ceni kot je bilo tam napisano, me čist nič ni briglo če so pozabili reklamo umakniti, majo dovolj prodajalk da bi lahko bile bolj pozorne na to. ne samo da sem dobila začimbe po znižani ceni še opravičili so se zaradi nevšečnosti in mislim da je prav tako, sicer ni šlo za nevem kolko denarja, ampak zakaj če pa je tam takšna cena
lp vsem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem