writing-img

Sušilec-program proti mečkanju?

clock-img

21.02.2008, 08:30

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Koliko je upraben ta program, tiste ki ga imate?

clock-img

21.02.2008, 13:08

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz imam program za ohranjanje temperature - mislim pa, da se mu reče tudi program proti mečkanju. Ampak ne vem, če imam perilo zelo zmečkano, ga raje dam v sušilca za 30 min, ker se mi zdi, da samo na programu za ohranjanje temperature ni velikega učinka. Res pa je, da večinoma poberem perilo takoj po končanem sušenje iz stroja in ga enostavno zložim. Tako, da sploh ni zmečkano.

clock-img

21.02.2008, 13:37

clock-img

gaja29

pencil-img

29

Moj sušilec po končanem pranju še 2 uri rahlja perilo. Če poberem perilo ven prej ali pa po končanem sušenju je perilo lepo. Če pa pozabim in ga poberem ven čez par ur, pa se perilo zmečka.

clock-img

21.02.2008, 20:45

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Ce poberes perilo iz susilca takoj, ko je konec programa, ga samo se zlozis, pa ne bo nic zmeckano. Tezko recem ali se splaca ali ne...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

21.02.2008, 20:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gaja29

Moj sušilec po končanem pranju še 2 uri rahlja perilo. Če poberem perilo ven prej ali pa po končanem sušenju je perilo lepo. Če pa pozabim in ga poberem ven čez par ur, pa se perilo zmečka.

Enako. Sam jaz ga poberem takoj ven.

clock-img

21.02.2008, 20:49

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: gaja29

Enako. Če ga poberem ven takoj, ničesar ne likam, je vse tipitop zlikano, če pa pozabim, me pa še likanje čaka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem