writing-img

Subvencija Stanovanjskega sklada?

clock-img

24.06.2008, 23:39

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Slišala sem, da Stanovanjski sklad RS daje subvencijo 300 € na družinskega člana, če mlada družina rešuje stanovanjski problem. A morda katera ve kaj o tem oz. je že to koristila? Kakšni so postopki?

Hvalauser posted image

clock-img

25.06.2008, 08:17

clock-img

SPORTINA

pencil-img

181

Ja res je, poznam družino, ki jo je dobila....

A mislim, da je že konec. Poglej na njihove strani!

clock-img

25.06.2008, 08:24

clock-img

tažana

pencil-img

1601

že zamujeno! user posted image
tukaj je link:
http://www.stanovanjskisklad-rs.si/index.php?location=1_1_0_0_0&range=0&showElement=191

Mi smo že drugo leto oddali prošnjo in nam je bilo ugodeno user posted image .

clock-img

25.06.2008, 10:10

clock-img

PETRAMS

pencil-img

82

Ja nažalost je konec bilo je do Aprila.Tudi jaz sem vložila in dobila.Na družinskega člana je 300€.Vendar lahko das samo vlogo če si kupila stanovanje,hišo...ali si v najemniškem.Sicer pa si lahko več prebereš na njihovi strani.

Lp,Petra ;)

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš.

clock-img

27.06.2008, 08:55

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Kaj moraš v tistem letu kupiti stanovanje, hišo itd...? Npr. jaz sem letos kupila, plačala bom pa vso gotovino do konca leta in bo takrat moje. Ali lahko zaprosim drugo leto, če še bo razpis?

clock-img

30.06.2008, 08:25

clock-img

florecita

pencil-img

409

Kolikor se spomnem, (sem brala pred časom), je tako, da si upravičen do subvencije v primeru ko kupuješ hišo ali jo začneš graditi. Mi ki jo bomo začeli spomladi gradit leta 2009, bomo oddali papirje ( ki morajo obvezno vključevati gradbeno dovoljenje) do aprila 2009 ali pač kdaj bo rok.

V tvojem primeru je podobno. Boš pač zaprosila drugo leto, itak to financiranje traja 8 let in je seveda v končni fazi vseeno kdaj bodo 1. subvencije ( razen seveda če krvavo ne potrebuješ denarja takojuser posted image )

clock-img

30.06.2008, 12:29

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Ja, do aprila je bilo. Poskusi drugo leto.
Meni je HB povedala kolegica in smo dobili pozitiven odgovor user posted image

Samo zdaj pa ne vem kdaj bodo nakazali obljubljeno.
A ve katera?

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

05.07.2008, 22:20

clock-img

rimonda

pencil-img

5

Menda so že prejeli nakazilo tisti kateri so oddali vloge!

Eno vpr. bi imela še jaz,  in sicer  mi smo stanovanje kupili leta 2005 plačujemo kredit zanj (hčerka se je pa  novembra rodila).
a mislite da bi tudi mi lahko dali vlogo in bi prejeli?
kaj točno vse je potrebno vložit not?user posted image

hvala za odgovore in lp

clock-img

06.07.2008, 08:14

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: PIAF

Kaj moraš v tistem letu kupiti stanovanje, hišo itd...? Npr. jaz sem letos kupila, plačala bom pa vso gotovino do konca leta in bo takrat moje. Ali lahko zaprosim drugo leto, če še bo razpis?

V vsakem primeru boš lahko drugo leto kandidirala na razpisu. Če imate datum kupoprodajne pogodbe (ni važno, kdaj plačaš in kdaj prevzameš) po aprilu 2008 (ko je bilo že konec razpisa), boš lahko celo drugo leto uveljavljala za leto nazaj, torej za letos. Ker v tem primeru nisi zamudila razpisa, saj še nisi imela pogojev. Pa bodo dupli € user posted image

Eno vpr. bi imela še jaz, in sicer mi smo stanovanje kupili leta 2005 plačujemo kredit zanj

Žal ne, velja za tiste, ki imajo kupoprodajno pogodbo ali pravnomočno gradbeno po 1.3.2006.

Gess what? Mi imamo točno na ta datum. Sem prav hvaležna prodajalcu, da se mu ni ljubilo en dan prej spisat pogodbe user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem