writing-img

Subvencija za vrtec

clock-img

07.07.2008, 15:14

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

Pozdravljene ... Zanima me če katera ve do kdaj je treba oddati prošnjo za subvencijo vrtca. Dobili smo vrtec za septembra. Me me zanima kje se dobi ta prošnja in kakšen je postopek pridobitve. Če ima katero izkušnjo o tem Bi prosilo za mnenje in obrazložitev. Zanima me drugače za občino Škofja Loka. Če ste iz drugih občin pa zgolj kako je pri vas to potekalo..
Hvala Lepo bodite

Vse je za nekaj dobro :))

clock-img

07.07.2008, 15:20

clock-img

lex

pencil-img

6532

obrazec kupiš v knjigarni - za zmanjšanje plačila vrtca
ga izpolniš in mu dodaš odločbe od dohodnine (te, ki jih prejmeš iz davčne), lahko pa obkrožiš, da sami pridobijo podatke.
mislim, da je za novo vpisane otroke do 15. septembra ali novembra nisem več čist sigurna.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.07.2008, 15:25

clock-img

anetka

pencil-img

76

za novo vpisane otroke se odda prošnja za znižano plačilo vrtca do 15. AVGUSTA.
Lahko si pa tudi sprintaš tule

clock-img

07.07.2008, 21:01

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Za nove je vsaj 2 tedna pred vstopom v vrtec. Obrazec pa dobiš v knjigarni.

clock-img

07.07.2008, 22:49

clock-img

taška30

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: anetka

za novo vpisane otroke se odda prošnja za znižano plačilo vrtca do 15. AVGUSTA.

A res??? A to je že ves čas tako? Se že pozabila od taprve hčerke.

Mene zanima če kdo ve, kaj je zdaj s tem brezplačnim vrtcem za tadrugega? Pri nas gre tamala s septembrom prvič v vrtec in naj bi torej imela zastonj. Pa je treba vseeno napisat to prošnjo za znižano plačilo?

clock-img

08.07.2008, 07:18

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Taška - no, to pa tudi mene zanima. Bom najbrž kar v vrtec klicala in jih vprašala. Na rod. sestanku so samo rekli, da je treba do 15. avgusta oddat. Pri podpisu pogodbe mi je rekla, da nam ne bo treba nič oddat, ker že tako imajo podatke od ta starejše. Pred avgustom se bom pozanimala, kako je s tem.

clock-img

10.07.2008, 22:49

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

anetka

Hvala ti sem bila že na občini in moram še nekaj dokazil priložiti in to je to Kot si rekla do 15.8. je treba oddati thank you Baj

Vse je za nekaj dobro :))

clock-img

14.07.2008, 08:10

clock-img

Anonimen

Zdravo!

Se opravičujem, ker pišem kar pod to temo, ampak mene pa zanima, koliko časa čakaš, da dobiš odločbo o subvenciji?

Mi smo vlogo oddali 25.6. pa je še kr nimamo, medtem pa smo dobili že dve položnici s polno ceno. user posted image

Sem danes klicala in je treba "počakat par uric", da me nazaj pokliče. user posted image

clock-img

15.07.2008, 07:04

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

Tudi mene zanima, kje potem dobiš to odločbo. Na dom, v vrtec, ali je samo položnica pač nižja?
Hvala!

clock-img

15.07.2008, 07:08

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Odločbo pošljejo domov, vsaj v KR je tako.

Sem pa jaz dobila v parih dneh - ampak marca.

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81
Mi smo vlogo oddali 25.6. pa je še kr nimamo, medtem pa smo dobili že dve položnici s polno ceno. user posted image

Ko boš dobila odločbo, bo na naslednji položnici šele toliko manj, kot si zdaj plačala "preveč".

clock-img

15.07.2008, 08:49

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Mi smo vlogo oddali 25.6. pa je še kr nimamo, medtem pa smo dobili že dve položnici s polno ceno.

No, naš vrtec je bolj prijazen.... dokler ni bilo odločbe, smo dobili položnico za 1. razred, po odločbi pa še razliko user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem