writing-img

Subvencije letovanj v MOL

clock-img

24.09.2010, 12:41

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ko sem danes svojega Mladiča zjutraj pripeljala v vrtec, sem bila prijetno presenečena nad obvestilom, ki je viselo na oglasni deski pred igralnico - namreč, da v letošnjem šolskem letu MOL vsem otrokom v starosti 5 in 6 let (rojenim leta 2005) subvencionira poletno in zimsko letovanje (vsako po 5 dni) s subvencijo v višini 75€ (kar je cca. 50% cene letovanja) in to ne glede na finančno stanje družine.

Zanima me, ali ste to opazile tudi v vaših vrtcih in ali je to Jankovićevo "maslo"?

clock-img

24.09.2010, 12:42

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Predvolilni bonbončki? user posted image

clock-img

24.09.2010, 12:44

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78
Predvolilni bonbončki? user posted image

Kar se mene tiče, naj kar bodo, dokler so moji denarnici in Mladičevemu počutju v korist. user posted image

clock-img

24.09.2010, 12:58

clock-img

ana b

pencil-img

1004

To je že vsa leta. Moraš pa izbrati ali za letovanje ali za zimovanje. Torej samo 75 eur ti šenkajouser posted image . Vseeno boljš kot nič.

clock-img

24.09.2010, 13:01

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: ana b
To je že vsa leta.

Moj Mladič je v vrtcu od januarja 2007 in sedaj to vidim prvič, poleg tega pa je na obvestilu posebej pripisano, da je to letos. Edino subvencioniranje, katerega sem do sedaj zasledila, je bilo, ko si moral posebej oddati prošnjo upravi vrtca, ki je potem subvencionirala iz lastnega sklada.

Moraš pa izbrati ali za letovanje ali za zimovanje. Torej samo 75 eur ti šenkajouser posted image . Vseeno boljš kot nič.

Na našem obvestilu ne piše "letovanje ali zimovanje", temveč "letovanje in zimovanje".

clock-img

24.09.2010, 13:51

clock-img

ana b

pencil-img

1004

MI smo dali to lani čez (zadnje leto v vrtcu) in smo mogli izbrati ali za zimovanje ali za letovanje. Če je oboje še boljš. Kolikor se spomnim pogovorov staršev, pa je bilo že prej, roke pa ne dam v ogenj za svojo trditev.

Mogoče je letos prvič subvencija za letovanje in zimovanje.user posted image Kdo bi vedel?

< Sporočilo je popravil ana b -- 24.9.2010 13:53:44 >

clock-img

24.09.2010, 22:49

clock-img

KT

pencil-img

2747

Tudi pri nas je ali ali. Mogoče so se v tajništvu zatipkale. A na roditeljskem si bila? Niso nič omenili na to temo?  

clock-img

27.09.2010, 12:21

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

To je zdaj ze nekaj casa, prej je pa bl se nek zdravniski tolar (nekaj podobnega).
Pripada ti 75 EUR in jih lahko porabis ali za zimsko ali letno letovanje, za oboje pa ne.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

28.09.2010, 12:49

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

To je bilo že prej. Mogoče da pa sama prej nisi opazila, ker tvoj otrok ni bil še te starosti, ki ji pripada letovanje oz. zimovanje. Je pa baje res tako, da je ali zimovanje ali letovanje. Kar je, je OK. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem