writing-img

Subvencije stanovanjskega sklada 2010

clock-img

21.04.2010, 10:39

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Da ne pozabimo ...
Sklad načrtuje objavo javnega poziva za dodelitev subvencij za leto 2010 predvidoma 30. aprila 2010.

Vir: stanovanjskisklad-rs.si

Predlagam, da se tu obveščamo, ko bo kaj novega.

clock-img

21.04.2010, 10:57

clock-img

silvy

pencil-img

174

Ni še nič objavljeno. Zdaj sem gledala.

clock-img

21.04.2010, 14:50

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

velja tudi za najemniška stanovanja?

clock-img

21.04.2010, 15:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.04.2010, 18:45

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

če smo dali že lani vlogo in tudi lani dobili potem letos moramo ponovno dat kakšno vlogo ali ni potrebno nič?

clock-img

21.04.2010, 19:44

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Mi smo morali vsako leto obnavljati vlogo. Sicer z manj dokazili kot prvič, a vseeno.

Počakajmo na besedilo javnega poziva, pa bomo videli kdo so upravičenci za subvencije.

clock-img

21.04.2010, 21:36

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

vlogo moraš vsako leto obnovit, ampak je to občutno manj dela kot prvič, ker že imajo vse potrebno podatke.

clock-img

23.04.2010, 12:34

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Da ne pozabimo ...
Sklad načrtuje objavo javnega poziva za dodelitev subvencij za leto 2010 predvidoma 30. aprila 2010.

Vir: stanovanjskisklad-rs.si

Predlagam, da se tu obveščamo, ko bo kaj novega.

A govorimo to o subvenciji za nakup stanovanja? Za mlade družine?

clock-img

30.04.2010, 07:27

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

evo jo

http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/610/subvencije/javni-poziv.html

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

30.04.2010, 08:10

clock-img

Anonimen

Tinky hvala.
Men pa ni čist jasn tole o kvadraturi? Mi mamo hišo, okol 100 kvadratnih m, smo pa 4 članska družina. A to pomeni da nam ne pripada subvencijauser posted image

clock-img

30.04.2010, 13:49

clock-img

Casiopea

pencil-img

73

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Tinky hvala.
Men pa ni čist jasn tole o kvadraturi? Mi mamo hišo, okol 100 kvadratnih m, smo pa 4 članska družina. A to pomeni da nam ne pripada subvencijauser posted image

To tudi mene zanima. Mi smo trije v 74 kvadratih. Vse bolj upam, da se kvadratura nanaša le na najemniška stanovanja. Ali katera kaj ve o tem?

clock-img

30.04.2010, 13:53

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

IZVIRNO SPOROČILO: Casiopea

Tinky hvala.

To tudi mene zanima. Mi smo trije v 74 kvadratih. Vse bolj upam, da se kvadratura nanaša le na najemniška stanovanja. Ali katera kaj ve o tem?

Mi smo trije v 99,8 m2, pa smo lani dobili subvencijo.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

30.04.2010, 20:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Tinky hvala.

Potem bi pa mogoče šlo, sam kaj ko sem zdej ugotovila, da sem prestarauser posted image  Ah ja, pa sm mislila, da sm še mlada.

clock-img

30.04.2010, 20:31

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Tinky hvala.

Potem bi pa mogoče šlo, sam kaj ko sem zdej ugotovila, da sem prestarauser posted image  Ah ja, pa sm mislila, da sm še mlada.

važna je starost otrok in ne staršev

< Sporočilo je popravil Tinky -- 30.4.2010 20:32:22 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

30.04.2010, 20:33

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

A katera mogoče ve kako je s tem če je partner že prijavljen na naslovu lastniškega stanovanja, jaz in sin pa še vedno na naslovu najemniškega stanovanja?
Ima to kaj veze?
Je stanovanje namreč še vedno v fazi prenavljanja..........

clock-img

30.04.2010, 20:34

clock-img

Anonimen

Tinky hvala.

važna je starost otrok in ne staršev

A si sigurna? ker jest sm prebrala , da ne smeš bit več kot 28, al sm spet narobe prebrala?

clock-img

30.04.2010, 20:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

A katera mogoče ve kako je s tem če je partner že prijavljen na naslovu lastniškega stanovanja, jaz in sin pa še vedno na naslovu najemniškega stanovanja?
Ima to kaj veze?

ne vem, mislim pa da morte bit na istem naslovu
Aja sanelaa ena te je iskala tuki na rr, če si tista k ma ene kreme

clock-img

30.04.2010, 20:37

clock-img

sazi

pencil-img

5175

za subvencijo nakupa ni nobenih dodatnih omejitev (1 otrok mora biti predšolski in finančnega cenzusa ne smete presegati - pa je kar visok)
pri najemu pa je dodatni pogoj velikost najetega stanovanja, dokončana fakulteta enega od staršev in (nisem šla preverjat) morda še kaj

clock-img

30.04.2010, 20:39

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

Ima to kaj veze?

ne vem, mislim pa da morte bit na istem naslovu
Aja sanelaa ena te je iskala tuki na rr, če si tista k ma ene kreme

ne vem, kako je z najemom, ampak mi smo prvo leto dobili subvencijo za nakup, pa še nismo bili prijavljeni vsi na istem naslovu

clock-img

30.04.2010, 20:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

za subvencijo nakupa ni nobenih dodatnih omejitev (1 otrok mora biti predšolski in finančnega cenzusa ne smete presegati - pa je kar visok)
pri najemu pa je dodatni pogoj velikost najetega stanovanja, dokončana fakulteta enega od staršev in (nisem šla preverjat) morda še kaj

a res?  a pol nam pripada? Zidat smo začel 2007,mamo tm okol 100kvadratov, pa 4 članska družina smo, jest sm stara 28 moj pa 30. Mah jest mal smotan berem zgledauser posted image

clock-img

03.05.2010, 14:32

clock-img

Casiopea

pencil-img

73

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

a res?  a pol nam pripada? Zidat smo začel 2007,mamo tm okol 100kvadratov, pa 4 članska družina smo, jest sm stara 28 moj pa 30. Mah jest mal smotan berem zgledauser posted image

Sm klicala na Sklad in se pozanimala glede kvadrature. Tako je ... oni ugotavljajo ali gre za prvo reševanje stanovanjskega problema in če gre, ni pomembno, koliko je veliko stanovanje, lahko je tudi 500 je rekla svetovalka :). Mi smo vsi prijavljeni pri starših, stanovanje smo kupili v letu 2008, je naše prvo in ničesar drugega ne posedujemo, torej gre za prvo reševanje.

Ker pa smo prijavljeni drugje, bodo ugotavljali, ali smo lastniki tam, kjer smo prijavljeni. Ker nismo je to ok, saj bi tako pomenilo, da imamo že rešen stanovanjski problem.

clock-img

05.05.2010, 07:38

clock-img

sabri

pencil-img

1291

A to bi lahk dobil tudi, če si solastnik hiše s starši in bi prenovil štuk, ampak brez gradbenega dovoljenja ali moraš imeti obvezno papirje? Hvala.

clock-img

07.05.2010, 17:17

clock-img

paši

pencil-img

22

Nekaj me zanima, dobili smo gradbeno dovoljenje za prizidek vendar je gradbeno dovolenje pisano na starše od partnerja, a v tem primeru lahko oddamo vlogo za subvencijo ali ne? Druge pogoje izpolnujemo. 

clock-img

08.05.2010, 12:52

clock-img

sazi

pencil-img

5175

vendar je gradbeno dovolenje pisano na starše od partnerja, a v tem primeru lahko oddamo vlogo za subvencijo ali ne? Druge pogoje izpolnujemo. 

Gradbeno dovoljenje bi moralo biti pisano na vas (oz. vsaj na enega od staršev mlade družine - nate ali na tvojega partnerja - piše v razpisnih pogojih.

clock-img

11.05.2010, 11:38

clock-img

paši

pencil-img

22

A mogoče katera pozna postopek spremembe gradbenega dovoljenja? Koliko to stane in v kolikšnem času je to urejeno? Hvala za pomoč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem