writing-img

Subvencije za mlade družine

clock-img

29.08.2007, 21:57

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Meni ni več nič jasno.
Kaj ni bilo lani rečeno, da dobitniki teh subvencij dobijo prva štiri leta po druž. članu toliko in naslednja štiri leta spet toliko evrov.
Danes pa sem dobila od stan. sklada obvestilo, da čeprav smo lani dobili subvencijo, to ne pomeni, da jo bomo tudi letos dobili avtomatsko, ampak moramo ponovno vložiti dokumentacijo (katero, bo znano po 1.9. ko bo javni poziv za razpis), da presodijo, če nam še zmeraj pripada??
A ni to nekam čudno? Kaj se zdaj spet grejo?
Saj vem, da bi naj bile sedaj subv. bistveno višje od lani, ampak mi je vseeno mimo, če smo že enkrat upravičeni...
Še kdo je dobil danes tako opozorilo?

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 29.8.2007 22:02:09 >

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

29.08.2007, 22:18

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kakšne subvencije pa so to? Ne poznam, me pa zanima.

clock-img

29.08.2007, 22:23

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Lani so bile prvič, prijavil se je pa lahko vsak, ki je imel gradbeno dovoljenje izdano po se mi zdi 1. marcu 06, pa vsaj enega otroka, ki še ni šoloobvezen. Pa dohodek na druž. člana je bil omejen,...

Se mi zdi, da je bilo 180 € na druž. člana. Ni dosti, ampak nas je sedem in se kar nabere.

clock-img

29.08.2007, 22:25

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

IN sedaj bo ponovno razpis. Jani poziv za prijeve bo objavljen v Delu, Financah, na spletni strani Stanovanjskega sklada  1.9. 07.

clock-img

30.08.2007, 10:10

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

ja sem slišala, da bo treba ponovno dati vsa potrdila. lani smo ga dobili, ker smo ravno kupovali stanovanje, letos pa ne vem kako bo. baje so nekaj zaostrili. še za teh bogih 100 eur. lani nam je ravno prav prišlo, ko sva kupovala pralni stroj.

iz malega zraste veliko

clock-img

31.08.2007, 15:23

clock-img

Lory

pencil-img

168

Ja men je pa čist logično, da moraš vsako leto ponovno predložit podatke o dohodkih.

Če se ti slučajno plača potrojiuser posted image , potem ne rabiš več državne podpore.

Letos so zelo omilili pogoje, tako da bo ful več družin dobilo subvencije. Letos bo tudi več denarja. 300 ojrov na člana.

clock-img

03.09.2007, 14:29

clock-img

sazi

pencil-img

5175

pri 1. javljanju na razpis dokazuješ status mlade družine in ekonomsko (finančno) upravičenost, potem pa vsako leto samo še ekonomsko

clock-img

03.09.2007, 14:48

clock-img

srki

pencil-img

9222

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem