writing-img

Sudpark Klagenfurt

clock-img

17.03.2005, 18:17

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Ali mi lahko katera pove kje točno je Sudpark Klagenfurt in če je v njem tudi C&A?

clock-img

17.03.2005, 18:27

clock-img

*NaTaŠa*

pencil-img

177

Jaz sem bila ta tedn in ti odsvetujem, vsaj če misliš kupovat poletne stvari.Sem bila kar razočarana, ker ni bilo nič kratkih hlač.Drugače je pa ta sudpark ko prideš v celovec, zaviješ pri Mc¨donaldsu desno in se pelješ cca.1 km, kjer zaviješ levo (je tut tabla) in potem še cca. 2km naravnost in ga zagledaš na levi strani.

clock-img

17.03.2005, 18:34

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Če greš čez Ljubelj, nadaljuješ smer Toys (pri mc donaldsu desno - križišče za avtocesto proti Dunaju) potem pa naravnost, so ves čas table. Men je Sudpark fin ker je vse na enem mestu, pa toys je blizu. Tako da sploh ne rabiš več v center hodit. C&A je tud tam.

clock-img

17.03.2005, 20:06

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Shit, a res ni nič poletnih stvari??:( Kaj pa majčke, če že hlač ni? A kratki rokavi so??

clock-img

18.03.2005, 13:33

clock-img

Anonimen

Mi smo bili kakšna dva tedna nazaj in je že bilo nekaj majčk. Po moje je zdaj gotovo že dosti te robe, saj je v drugih trgovinah že polno majčk in ostalih poletnih stvari.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem