writing-img

Suha koža, svetujte prosim!

clock-img

23.01.2005, 11:29

clock-img

Tia26

pencil-img

16

Naša 10-mesečnica ima suho kožo, ni dermatitis, ampak suha koža, pa smo poskusili mandljevo olje, kremo bephanten, a žal to ne pomaga, s čim naj še poskusimo, kaj predlagate?Menimo, da ima suho kožo od centralne ???Koža ni pordela, le malo se lušči, v majhnem sloju.Prosim svetujte, kakšne so vaše izkušnje?Hvala za vse odgovore in lep pozdrav.

clock-img

23.01.2005, 11:37

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Olivno olje,kupljeno v lekarni...

lp

clock-img

23.01.2005, 12:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.01.2005, 14:30

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Obstaja ena oljna kopel, ki jo kupiš v lekarni, taka čisto naravna mislim pa da se imenuje Linolin. K tej kopeli še spada tudi kremica in baje je zelo učinkovito. Pa tudi kreme od Eucerina, za suho kožo, so v redu. Morda povprašaj v lekarni pa ti bojo svetovali kaj je najbolje.
Izogibaj se vode v teh suhih dneh na pordečelih mestih pa z eno fajn kremico se namažita po obrazku in rokicah. Jaz uporabljam Bubchen in se mi zdi najboljša kozmetika od vseh.

clock-img

23.01.2005, 19:46

clock-img

asso

pencil-img

3700

Meni je bila zelo, zelo v redu kremica za obraz z ognjičem od Bübchen-a. Res učinkovita:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

23.01.2005, 21:25

clock-img

lea6

pencil-img

9

Naš pikec je imel tako suho kožo, da je izgledalo kot da so lišaji. Po nasvetu kolegic sem kupila v lekarni kremo od Avene - TRIXERA. Jaz te kreme ne morem prehvaliti,izboljšananje po uporabi je bilo vidno že naslednji dan. Zanjo sem povedala tudi pediatrinji, pa je rekal da ima Avene vso kozmetiko zelo dobro.

lepo spančkajte!!

lp Lea

clock-img

23.01.2005, 21:47

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Ja Avene - Trixera je res najboljsa ali pa Linola Fett olje, katero pa lahko uporabljas tudi za tuširanje.

clock-img

23.01.2005, 22:13

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem mela od Avene eno super kremo-testerček. Ko sem jo hotela kupiti pa so mi rekli, da zanjo v SLO ni uvoza in da jo dobim le v Zagrebu. Kje si jo kupila Lea6?

clock-img

24.01.2005, 08:41

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Jaz sem od Avene kozmetiko kupila v lekarni. Nam je pa kopel od Trixera tudi zelo pomagala, ko je imel naš norice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem