writing-img

Suha koža - lise

clock-img

16.12.2005, 16:53

clock-img

sky

pencil-img

305

Prosim za pomoč oziroma razjasnitev, kaj bi to lahko bilo: naša 5 mesecev stara pupa ima že kar en čas liso suhe kože na spodnjem delu ene noge. Le-ta je bila najprej premera 0,5 cm in sem jo vztrajno mazala. Najprej z lanolinom, potem z bepanthenom, pa ni bilo nič boljše. Sedaj je vedno večja (1,5 cm), poleg tega pa se je nova pojavila na bederci druge noge.
Kaj menite? Imate kakšno idejo, kaj bi to lahko bilo?
Hvala za vse odgovore! LP,Saša

BK.

clock-img

16.12.2005, 17:10

clock-img

Anonimen

Glivice?!user posted image

clock-img

16.12.2005, 18:30

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Skoraj prepričana sem, da je alergija. Tudi naši Tari se je pojavilo pri 5 mesecih, zdaj bo kak mesec in pediatrinja je ugotovila atopični dermatitis - alergija na ...?? Sem bila na dieti - jedla hrano brez mleka in jajc, ker je to najpogostejša oblika alergije in se je stanje takoj izboljšalo. Zdaj smo dobili napotnici za testiranje v celjski bolnici na alergološki, vendar bom sama poskusila izločiti ali mleko ali jajca, da vidim, če na katero od teh dveh jedi mogoče ni alergična, ker so testi menda zelo zoprni - user posted image cele prepikajo. Eni ful zagovarjajo bioresonančno terapijo, ki pa je samoplačniška; sama bom še počakala in če se ji ne bo izboljšalo sčasoma, bomo poskusili tudi to.

clock-img

16.12.2005, 19:41

clock-img

Arwen

pencil-img

314

Ja, to bo alergija. Kar veselo na dietouser posted image ... pa ravno zdaj, ko so polne mize dobrot, a ne? user posted image  

clock-img

16.12.2005, 19:45

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Bioresonanca preverjeno pomagauser posted image  proti tem alergijam. Imam izkušnjo moje tašče, pa tlele treh sosedovih punčk...vsem so ne vem kakšno hudo dieto predpisali ampak so šli na bioresonanco(seveda samoplačniško) in od takrat naprej nobenih problemov.user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

16.12.2005, 21:22

clock-img

sky

pencil-img

305

No, superuser posted image ! Ravno tega sem se ves čas balauser posted image , saj sem sama alergična na cel kup stvari, pa tudi nekatero sadje. Zato tudi z uvajanjem goste hrane čakam. Poleg tega sem že na začetku dojenja črtala mleko, ker je malo še bolj zvijalo kot drugače. Jem pa sir, pa veliko čokoladeuser posted image .
Nisem pa nikoli pomislila, da bi bil ta flekec povezan z alergijouser posted image . Verjetno se moramo spet k pediatrinji spravituser posted image ?
LP,Saša

BK.

clock-img

17.12.2005, 06:46

clock-img

Arwen

pencil-img

314

Sky, daj za začetek črtaj vso hrano, ki vsebuje mleko in jajca. Mogoče se bo stanje po nekaj dneh samo od sebe umirilo. V nasprotnem primeru, če bo koža že hudo vneta, pa le pojdi do pediatra, da ti predpiše mazila ( ki pa jih uporabljaj le v nujnih primerih). Ja, tudi nam je precej pomagalo testiranje z Bicomom, tako da ga priporočam.user posted image Pa srečno! T.

clock-img

17.12.2005, 12:32

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

poleg diete, ki so ti jo opisale že predhodnice je nam pomagalo tudi kopanje v kopeli z olivnim oljem (lekarna).

lahko pa, da je kriv tudi suh zrak. ni nujno, da je alergija, lahko je samo občutljivost, ki pa mine z odraščanjem.

iz malega zraste veliko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem