writing-img

Suha koža - pomoč

clock-img

20.09.2005, 17:11

clock-img

sky

pencil-img

305

Naša pupa ima po obrazu izredno suho kožo. Malo od mozoljčkov, ki jih je imela ogromno. Drugače pa dosti poliva, se slini, iz levega očesa ji dosti teče, pa še pogosto se drgne ob plenico, ko podirava kupček in jo nosim.
S čim bi jo lahko namazala, da bi bilo malo boljše?
Hvala in LP,Saša

clock-img

20.09.2005, 17:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.09.2005, 17:32

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Pri nas se Bubchen ni obnesla, zato sem poskusila z navadno Lanolin kremo - bilo je dosti boljše. Ali pa hladilno mazilo (Bebival).

Jasna

clock-img

20.09.2005, 19:49

clock-img

Janika

pencil-img

307

Menda po obrazu tako majhnega še ni dobro mazati s kremami??!

clock-img

20.09.2005, 21:48

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Naša je tudi od prvega do drugega meseca imela zeeeeloooo suho in nečisto kožo. Sem probala vse živo in nazadnje je pomagal ... čas. Sčasoma se bo vse uredilo.
Zdaj ima pa tako lepo kožo kot , pa jo vsak drugi dan po kopanju namažem le z mandljevim oljem - čisto malo.

Pa srečno

clock-img

20.09.2005, 22:57

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

nam je pomagal bepanthen in olivno olje v kopel

koža na obrazu je enako potrena nege kot drugi deli telesa

clock-img

20.09.2005, 23:08

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi jaz moja dva po obrazu nisem mazala, če pa že, kar je bilo res redko, pa z (korčulanskim) olivnim oljem. Je tako dišal, da bi ga najraje pojedla.
po moje je najbolje pustit pri miru, Koža se še čisti. Od nekje 6 mes, pa sem ga vsaki dan po kopanju namazala z Niveino kremo oz. mlekom

clock-img

21.09.2005, 11:14

clock-img

MojcaZ

pencil-img

38

Če ima zelo suho kožo in se ji delajo rdeči mozolčki, zelo pomaga Bepanthen krema (roza). Preizkušeno! Pa še včeraj sem se pri pediatrinji pozanimala in mi je prav tako svetovala Bepanthen.

Lp, Mojca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem