cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Suha koža po telesu

clock-img

11.08.2005, 20:02

clock-img

*NaDy*

pencil-img

21

Zanima me ali katera ve za kakšno kremo za zelo suho kožo za celo telo, ker zdaj ko je hčera večkrat na soncu ju še huje. LEP POZDRAV

clock-img

11.08.2005, 20:05

clock-img

Anonimen

To je moj problem že od rojstva... meni najbolj pomagata Solea al pa NIvea... čist navadni.
Al pa kakšna mandljeva krema je tud zakon. Čimbolj mastna...čimdlje se vpija v kožo... tem boljš:bravo::bravo:

clock-img

11.08.2005, 20:42

clock-img

lex

pencil-img

6532

Men je najbolj pomagala oljna kopel Linola Fett in krema. Ampak mor miti modra - črna je za normalno kožo:)

clock-img

11.08.2005, 21:34

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mojemu malemu je pomagala kozmetika Eucerin,ki jo dobiš v lekarni in ne vsebuje nobenih kemičnih substanc.

LP

clock-img

11.08.2005, 21:42

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Mojmu malčku je najbolj pomagala Linola. Dobi se jo v lekarni. Poskusili smo jih ogromno, ta je pa pomagala.

clock-img

11.08.2005, 22:28

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nivea Body milk. zelo mastno in vpijajoče mleko, ga pri nas uporablja cela družina.

clock-img

11.08.2005, 23:20

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Našemu tavečjemu pomaga Eucerin. Predlagala ga pa ej dermatologinja.

clock-img

12.08.2005, 18:41

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Koliko pa stane Linola?

Drugače pa zelo pomaga Babylove mleko in olivno olje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem