writing-img

Suho lasišče

clock-img

11.02.2007, 11:52

clock-img

Nikki24

pencil-img

121

Živjo!

Jaz imam že od začetka nosečnosti grozno suho lasišče. Prej tega nisem nikoli imela. Ne samo, da bi imela prhljaj, takoj ko si operem glavo imam totalno suho kožo po glavi. Sem zamenjala že dva šampona in ni še nič bolje. Je imela še katera podobne probleme in predvsem kako je to odpravila.

Lp

clock-img

11.02.2007, 11:56

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Sicer nimam takih težav... ampak mi je najprej padlo na pamet, da mogoče obstajajo kakšne maske za lase/lasišče, ki bi lahko odpravile te težave. Si poskusila kaj takega poiskat?

clock-img

11.02.2007, 13:35

clock-img

katjuša79

pencil-img

64

za suho lasišče pomaga olivno ali mandeljevo olje. Na suho lasišče si utri to olje in pusti par ur. potem speri in si umij glavo z blagim šamponom (najboljši je otroški). lasje bodo sicer malo mastni vendar pomaga. uporabi, po potrebi.

Priporočam ti, da to narediš čez vikend.

clock-img

11.02.2007, 13:39

clock-img

Anol

pencil-img

299

Živ,

Jaz sem imela tako v prvi, kot sedaj v drugi nosečnosti prhljaj, drugače ga pa sploh nisem imela. Meni pomaga šampon Head & Shoulders. Če ga še nisi probala ti ga svetujem. Bo pa minilo po porodu oz. meni se je končalo, ko sem nehala dojit. Očitno hormoni malo drugače funkcionirajo in se pojavi prhljaj. 

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

11.02.2007, 19:54

clock-img

mimikimi

pencil-img

200

za suho lasišče oz. prhljaj najboljši Vishy- jev šampon. preverjanouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem